Now Reading
Zombieland 2, revenire de senzație în cinematografe [TRAILER]

Zombieland 2, revenire de senzație în cinematografe [TRAILER]

„Zombieland”, filmul cu zombi care a făcut senzație în urmă cu 10 ani, revine în cinematografe.

Vești excelente pentru fanii filmelor cu morți vii, a comediilor negre și a actorilor Emma Stone și Woody Harrelson. Partea a doua a celebrului „Zombieland” din 2009 vine cu o continuare, „Zombieland 2: Double Tap”. În cinematografele din România, premiera va avea loc pe data de 25 octombrie. Din trailer, se anunță un film plin de peripeții și momente spumoase.

Zombieland 2: Double Tap – Trailer

Zombieland 2 | Misiune mult mai dificilă

„Zombieland 2″ continuă aventurile celor patru eroi, după 10 ani. Columbus (Eisenberg), Wichita (Stone), Tallahassee (Harrelson) și Little Rock (Breslin) locuiesc împreună la Casa Albă, doar că vânătoarea de zombi devine o activitate mult mai dificilă față de prima parte, asta pentru că morții-vii sunt mult mai puternici.

Distribuția din partea a doua a filmului este fix aceeași de acum 10 ani: Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg și Abigail Breslin, iar regia este semnată tot de Ruben Fleischer. Pe lângă cei patru supraviețuitori se vor adăuga și Nevada (Rosario Dawson) și Madison (Zoey Deutch).

Potrivit presei internaționale, păstrarea intactă a distribuției pentru noua producție a fost principala condiție a lui Woody Harrelson pentru a reveni în proiectul „Zombieland”. De asemenea, scenariul a fost scris de către aceiași oameni de acum un deceniu, Rhett Reese și Paul Wernick.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top