Now Reading
Zlatan Ibrahimovic, talent și ambiție. TOP 15 cele mai tari declarații ale suedezului

Zlatan Ibrahimovic, talent și ambiție. TOP 15 cele mai tari declarații ale suedezului

Zlatan Ibrahimovic

În mod neoficial, Zlatan Ibrahimovic a intrat de mult timp în „Hall of Fame”. La 38 de ani a bifat o revenire de senzație în fotbalul european, la AC Milan și continuă să impresioneze atât pe teren, cât și în afara gazonului, unde oferă declarații spumoase.

Zlatan Ibrahimovic este un mix de talent și ambiție. Un fotbalist uriaș și totodată, un personaj colorat al fotbalului mondial. A înscris goluri pe bandă rulantă la cele mai puternice cluburi din lume și a oferit de-a lungul anilor declarații care au subliniat încrederea în propria persoană. Altele, au stârnit hohote de râs.

Zlatan Ibrahimovic / Foto: FearlessMotivation.com
Zlatan Ibrahimovic / Foto: FearlessMotivation.com

Iată o parte a declarațiilor cu care Zlatan Ibrahimovic a făcut senzație în ultimii ani:

„Doar Dumnezeu știe… Chiar acum stai de vorbă cu el”.

„Nu cred că poți înscrie un gol spectaculos ca al lui Zlatan într-un joc video. Chiar dacă jocurile din ziua de azi au devenit foarte realiste”.

„Nu mi-am propus să te accidentez și știi asta. Dacă mă mai acuzi o dată, o să-mi propun să-ți rup ambele picioare” (Reacția lui Ibrahimovic după ce colegul său de la Ajax, Van der Vaart l-a acuzat pe suedez că l-a faultat intenționat într-un amical Suedia – Olanda).

„Căutăm un apartament. Dacă nu vom găsi nimic, vom cumpăra un hotel” (Reacția lui Zlatan, în momentul în care a ajuns la Paris).

„Am venit ca un erou, am plecat ca o legendă” (Zlatan, după ce s-a despărțit de PSG).

Zlatan Ibrahimovic

„Nu am nevoie de un trofeu care să-mi spună că sunt cel mai bun”.

„Cu cât îmbătrânesc, cu atât devin mai bun. La fel ca vinul roșu”

„Tot ceea ce se întâmplă în viața ta, se petrece cu un motiv. Este destinul tău. Ca în cazul meu, am viața pe care trebuie să o am și nu am niciun regret”.

„Sunt dificil de satisfăcut, pentru că atunci când câștig ceva, deja mă gândesc la pasul următor, ceea ce probabil că este o problemă pentru mine. Nu savurez momentul. Sunt deja pregătit să câștig următorul trofeu”.

„Prima dată am făcut stânga, la fel și el. Apoi, am făcut dreapta, la fel și el. Apoi, am făcut stânga din nou, iar el a plecat să cumpere un hot dog” (Zlatan, după ce l-a driblat pe starul lui Liverpool, Steven Henchoz, pe vremea când juca la Ajax).

„Nicio șansă, Zlatan nu dă probe!”.

„Cadou? Cum adică? L-a avut pe Zlatan” (Mesajul pentru fosta sa pritenă, întrebat despre cadoul de logodnă).

„Ceea ce a făcut John Carew în fotbal, o pot face eu cu o portocală” (Zlatan, întrebat despre prestația norvegianului John Carew într-un meci).

„Eu îmi decid viitorul. Eu decid ceea ce vreau să fac. Nimeni altcineva”.

„Dacă vei fi prea drăguț, vei fi mâncat de viu. Fotbalul mondial nu este mereu un loc drăguț”

Zlatan Ibrahimovic

Cariera lui Zlatan Ibrahimovic în cifre

Zlatan Ibrahimovic a devenit cunoscut la Malmo, echipă care l-a propulsat la Ajax Amsterdam în 2001, pentru 7,8 milioane de euro. De-a lungul timpului a mai evoluat la Juventus Torino, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy.

Cele mai multe goluri din carieră le-a înscris la PSG, 156 de reușite și 60 de assist-uri în 180 de partide. La Inter a bifat 66 de goluri în 117 meciuri și la Milan 60 goluri în 95 de jocuri.

Ibrahimovic a ieșit de două ori golgheter în Serie A, în sezonul 2008/2009, respectiv 2011/2012, cu 25, respectiv 28 de goluri, iar în Ligue 1 de 3 ori, în sezoanele 12/13, 13/14, 15/16, cu 30, 26, respectiv 38 de reușite.

Pentru echipa națională a Suediei, Ibrahimovic a bifat 62 de goluri în 116 partide.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top