Now Reading
Zlatan Ibrahimovic a explodat: „Pe primul care deschide gura, îl omor!”. Panică în vestiar

Zlatan Ibrahimovic a explodat: „Pe primul care deschide gura, îl omor!”. Panică în vestiar

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic se ține tare la 38 de ani. Și pe teren, dar și în vestiar. Un episod recent al cărui protagonist a fost suedezul, a fost povestit de un fost coleg al său, de la LA Galaxy. 

Înainte să revină la Milan, Zlatan Ibrahimovic a jucat o perioadă în MLS. Pentru că este genul de jucător care nu suportă să piardă, s-a dezlănțuit în vestiar, după o înfrângere încasată la LA Galaxy.

„S-a înfuriat după ce am pierdut un meci. Ne-a zis ‘Pe primul care deschide gura îl omor și nu glumesc! N-ați venit aici să stați la plajă. Am 300 de milioane în cont în bancă și dețin o insulă, n-am nevoie de toate astea’. Jucam cu Dynamo, la Houston și am pierdut pe final, neașteptat, cu 2-3″, a dezvăluit Joao Pedro.

Zlatan Ibrahimovic, șeful vestiarului

Atacantul suedez era lider incontestabil în vestiar. Tot Joao Pedro, portughezul care a plecat la scurt timp la Apollon Smirnis, a mai povestit un episod amuzant.

„Eram la centru și trebuia să începem meciul. Cineva întrebase cine trebuie să dea lovitura de start. Un secund m-a ales pe mine, pentru că tot era aniversarea mea… Ibra l-a privit însă încruntat și i-a răspuns ‘În fiecare zi e ziua lui Zlatan. Așa că dă-mi repede încoace mingea!’. Și a început apoi să râdă”.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] la Ajax, una dintre cele mai bune rampe pentru tinerii jucători talentați. A evoluat alături de Zlatan Ibrahimovic, Wesley Sneijder, Steven Pienaar, John Heitinga, Thomas Vermealen și Rafael Van der Vaart. La 18 […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top