Now Reading
VIDEO incendiar: Atletele de top au lăsat echipamentul sportiv pentru dresuri sexy și tanga

VIDEO incendiar: Atletele de top au lăsat echipamentul sportiv pentru dresuri sexy și tanga

Queen Claye Harrison

Jocurile Olimpice 2020 ar putea fi reprogramate pentru anul viitor, în contextul pandemiei de coronavirus. Până la anunțul oficial însă, în urmă cu câteva zile, un brand celebru de lenjerie intimă a găsit o metodă inedită de promovare. A realizat un spot care are în centru mai multe sportive de top, lipsite de inhibiții. 

Spoturile de promovare prezintă pe patru dintre cele mai sexy sportive aflate în activitate: Georgia Mae-Fenton (gimnastică), Alysha Newman (atletism), Sasha Digiulian (alpinism) și Queen Harrison (atletism). Astfel, fetele au renunțat la echipamentul specific disciplinei sportive pentru ținute provocatoare, compuse din chiloți tanga, sutien și dresuri.

Atletele de top, în dresuri și chiloți tanga

Spoturile celor de la Agent Provocateur au fost regizate de către Sarah Shotton. Campania se numește „We Play To Win” și și-a propus să le prezinte pe sportive performând exerciții specifice diferitelor discipline, purtând ținute sexy.

Lumea sportului și cea a modei au bătut palma de-a lungul timpului pentru mai multe proiecte sexy. Megan Rapinoe, Venus Williams și Eugenie Bouchard se numără printre sportivele care au realizat pictoriale provocatoare.

Spoturi sexy Agent Provocateur [VIDEO]

Alysha Newman, Queen Claye Harrison, Georgia Mae-Fenton, Sasha Digiulian [GALERIE FOTO]

Jocurile Olimpice 2020 | Japonia încă se ține tare

În contextul pandemiei de coronavirus, Japonia nu vrea să audă de amânarea Jocurilor Olimpice, deși mai multe foruri importante au cerut ferm acest lucru.

Până acum, Comitetul Olimpic din Slovenia, Comitetul Olimpic din Norvegia, Federația Britanică de Atletism și Federația Americană de Natație sunt cele mai importante foruri care au cerut public amânarea Olimpiadei de la Tokyo.

„Nu există nicio schimbare în politica Guvernului şi noi cooperăm strâns cu reprezentanţii CIO, Comitetul de Organizare şi autorităţile din Tokyo pentru a continua să pregătim Jocurile cât mai bine, aşa cum am prevăzut”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Yoshihide Suga, după ce Donald Trump a cerut amânarea JO 2020.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top