Now Reading
Vica Blochina, în ipostaze provocatoare la 45 de ani [FOTO]

Vica Blochina, în ipostaze provocatoare la 45 de ani [FOTO]

Vica Blochina împlinește 45 de ani, însă vârsta nu o oprește să posteze imagini provocatoare în mediul virtual. Fosta parteneră de viață a lui Victor Pițurcă a profitat la maximum de izolare, iar fotografiile o confirmă.

Joi seara, fosta balerină a urat urmăritorilor de pe Instagram „noapte bună!” în stilul propriu: a postat o imagine în care apare întinsă pe pat, costumată într-un body cu model de leopard. Peste 4.000 de aprecieri a primit Vica. Printre aceștia, și Cătălin Botezatu.

 

View this post on Instagram

 

Good night‼️

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina) on

Vica Blochina, relație de 16 ani cu Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit timp de 16 ani, perioadă în care fostul selecționer al echipei de fotbal a României era căsătorit. În urma acestei relații, a rezultat și un copil, Edan, care împlinește în acest an vârsta de 13 ani.

Într-un interviu oferit în acest an pentru Viva, Vica Blochina a lăsat că are mustrări de conștiință, în urma relației „interzise” cu Victor Pițurcă.

„Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau”, a declarat lituanianca.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top