Now Reading
Vârsta, doar un mit pentru Salma Hayek. Cum arată în costum de baie la 52 de ani [GALERIE FOTO]

Vârsta, doar un mit pentru Salma Hayek. Cum arată în costum de baie la 52 de ani [GALERIE FOTO]

Salma Hayek

Salma Hayek este unul dintre starurile de la Hollywood care nu-și arată vârsta. Originară din Mexic, Salma are 52 de ani, iar costumul de baie o prinde cel puțin la fel de bine ca în tinerețe.

Salma Hayek a publicat pe pagina sa de Instagram o nouă fotografie din vacanță, însă de data aceasta, de pe un yacht, înainte de a face scufundări: „Acel moment în care ești gata să sari în apă, dar ai uitat că încă porți ochelarii de soare”, a notat actrița care pe data de 2 septembrie va împlini 53 de ani.

Foto: Salma Hayek Instagram

Cine este Salma Hayek

Aspectul fizic foarte plăcut, respectiv formele naturale au reprezentat un atu pentru Salma Hayek, dar nu acestea au fost singurele argumente pentru a-și consolida un viitor de succes la Hollywood.

Ea și-a început cariera în Mexic, unde a jucat în mai multe filme și telenovele. La începutul anilor ’90 s-a mutat la Hollywood, unde a dat lovitura. Desperado (1995), El Callejon de los Migralos (1995), From Dusk Till Dawn (1996), Fools Rush In (1997), Frida (2002), Ask the Dust (2006), Lonely Hearts (2006) și Grown Ups (2010, 2013) sunt doar o parte din filmele reprezentative pentru cariera artistei.

Salma Hayek este prima actriță din Mexic nominalizată la Oscar pentru premiul de cea mai bună actriță, pentru rolul din „Frida”. De asemenea, a avut nominalizări și la Globul de Aur și BAFTA.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top