Now Reading
Unde s-a refugiat Florin Piersic, în timpul pandemiei de coronavirus

Unde s-a refugiat Florin Piersic, în timpul pandemiei de coronavirus

Florin Piersic

Florin Piersic (84 de ani) s-a refugiat în cabana sa din apropiere de Cluj, în timpul pandemiei de coronavirus. 

Dezvăluirea cu privire la marele actor a făcut-o Dan Negru, un apropiat al lui Florin Piersic.

„Florin Piersic are o cabană undeva lângă Cluj. E izolat total, pentru că e deconectat inclusiv de la telefon. Ăsta e un lucru foarte bun pentru el. E lângă Cluj, izolat de o vreme bună. E o cabană spectaculoasă acolo. Ce face Florin acolo? Niciodată să nu întrebi ce face un om din generația asta singur. Ei își găsesc oricând ce să facă”, a dezvăluit omul de televiziune în emisiunea „Fan România”, de la Fanatik.

Mesajul lui Florin Piersic din izolare

În urmă cu câteva zile, au apărut știri false în online cu privire la decesul lui Florin Piersic. Actorul a reacționat în stilul caracteristic pe marginea acestui subiect, pe pagina sa de Facebook.

„Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în internet că să vă odihniți în pace! (…)”, a notat Florin Piersic.

Șofatul, una dintre marile plăceri ale lui Florin Piersic

La 84 de ani, iubitul actor nu-și arată vârsta. Are aceeași charismă, joacă pe marile scene din țară și încă șofează.

„Da, sigur, bineînțeles. Sigur că conduc. Îmi face plăcere. Adevărul este că mi-a plăcut întotdeauna, din clipa în care am avut prima mea mașină, primită cadou, de atunci conduc. Pentru că îmi place”, a dezvăluit îndrăgitul actor la Antena 3, în urmă cu câteva luni.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top