Now Reading
Un show TV cu și despre antreprenori: Cine sunt investitorii de la „Imperiul Leilor”

Un show TV cu și despre antreprenori: Cine sunt investitorii de la „Imperiul Leilor”

„Imperiul Leilor” se anunță un show de televiziune destul de diferit față de cele care au fost până acum pe sticlă, în România. După rafala de producții cu cântăreți, combinatozauri și bucătăreală, o emisiune cu și despre antreprenori își face loc în grila de programe a PRO TV.

„Imperiul Leilor” își propune să fie un show inteligent, lansat în contextul în care în România, spiritul antreprenorial cunoaște apogeul dezvoltării. Producția celor de la PRO TV va funcționa pe principiul „Business Angel”, ceea ce înseamnă că potențialii întreprinzători își prezintă ideea, planul de business, iar dacă investitorii văd potențialul, vor oferi finanțare pentru businessul respectiv.

5 investitori la „Imperiul Leilor”

Oamenii de afaceri/ investitorii de la „Imperiul Leilor” sunt: Cristian Onețiu – Life Care Corp & BioLogistic, Dragoș Petrescu – președintele grupului City Grill, Daniela Marișcu – CEO și acționar Aqua Azu, Mohammad Murad – CEO  Phoenicia Hotels și Monica Cadogan – CEO Vivre. Care sunt criteriile pe care le au în vedere pentru evaluarea și acordarea de finanțare, le-au dezvăluit pentru Pro TV:

Dragoș Petrescu

Dragoș Petrescu este CEO City Grill – cel mai mare lanţ de restaurante şi cafenele din România. Pentru el, cel mai mult contează„reușita pilotului, oportunitatea de piață și calitatea antreprenorului”.

Daniela Marișcu

Daniel Marișcu este CEO Aqua Azu – companie care se ocupă de proiectarea şi construirea de piscine premium şi aqua parcuri, respectiv acționar YooSend, aplicaţie de cloud care concurează la nivel mondial cu cele mai cunoscute aplicaţii de acest tip din industrie. Tânărul antreprenor evaluează echipa și liderul, pentru a vedea care este capacitatea de execuție. Abia după această evaluare inițială ia în considerare oportunitatea ideii.

Mohammad Murad

Muhammad Murad a venit în România în anii ’90, iar acum conduce lanțul Phoenicia Hotels, care presupune nu mai puțin de 15 unități de cazare. Murad e de părere că „în business există o singură regulă: să produci ceea ce se vinde!”. Altfel spus, acesta ia în considerare capacitatea antreprenorului de a „simți piața și nevoile oamenilor”.

Monica Cadogan

CEO la Vivre, cel mai mare brand de home-deco din sud-estul Europei, răspândit în 9 state de pe continent, consideră că „nu există idei proaste, totul ține de felul în care antreprenorul alege să își pună ideile în practică”.

Cristian Onețiu

Cristian Onețiu conduce Life Care Corp şi BioLogistic, iar în momentul în care s-a lansat în afaceri, a riscat tot. Avândut cele două apartamente ale familiei. „Ideea de afacere este, după cum spun americanii, ‘overrated’. Altfel spus, ideea de afacere este doar 1%, iar procentul de 99% este reprezentat de implementare”, e de părere antreprenorul.

„Imperiul Leilor”, popular pe întreg mapamondul

„Imperiul Leilor” este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat şi este produs în peste 30 de ţări, prezent pe toate continentele.

Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potenţialul ei şi să lupte ca nişte lei ca să câştige supremaţia asupra propunerii respective. Dar nu puţini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obţine finanţarea dorită.

 

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top