Now Reading
Un adevărat discurs de președinte. Marile companii, amenințate de liderul El Salvador + Măsuri ferme în sprijinul cetățenilor [VIDEO]

Un adevărat discurs de președinte. Marile companii, amenințate de liderul El Salvador + Măsuri ferme în sprijinul cetățenilor [VIDEO]

Nayib Bukele

În timpul pandemiei de coronavirus, liderii statului român oferă cea mai bună dovadă de stângăcie. Președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și ministrul de Interne Marcel Vela se află în capul listei de politicieni care oferă „recomandări” citite de pe foaie, cu nesiguranță și incompetență.

În timp ce Iohannis, Orban și Vela sunt inerți, liderii statelor lumii, în frunte cu Rusia, Israel și El Salvador oferă mesaje clare, directe și bărbătești. Mai precis, unul dintre cele mai bune exemple este Nayib Bukele, tânărul președinte al statului El Salvador, din America Centrală.

Președintele El Salvador, măsuri aplicate pentru vremuri de criză

Bukele a anunțat măsuri ferme în sprijinul cetățenilor micului stat pe care-l conduce: populația va fi scutită timp de 3 luni de plata utilităților și a creditelor la bănci.

„Am decis să suspendăm plata la energia electrică, apă pentru 3 luni, la fel și plățile la telefon, TV și internet. De asemenea, suspendăm plățile de credit pentru automobile, motociclete, frigidere, televizoare ș.a.m.d. La fel și în cazul creditelor ipotecare, la carduri bancare personale, împrumuturi de capital de lucru și ale asociațiilor, toate timp de 3 luni. La fel, suspendăm și chiriile.

Și nu facem asta ca în cea de-a patra lună să se achite cele 4 facturi, ci o să facem ca aceste 3 luni să fie diluate pe timpul restant al contractului„, a anunțat președintele El Salvador.

Nayib Bukele, avertisment pentru șarlatani

Nayib Bukele a transmis un mesaj ferm și marilor antreprenori, care intenționează să abordeze tactici speculative pe fondul crizei.

Fac apel la oamenii de afaceri să nu ridice prețurile, profitând de moment sau a profita de criza poporului nostru, pentru că o să vă închidem afacerea și vom rămâne cu mărfurile cu care încercați să profitați de cetățeni”, a declarat Bukele.

Cine este Nayib Bukele

În vârstă de doar 38 de ani, Nayib Bukele este cel de-al 46-lea președinte al statului El Salvador. În 2019 a devenit lider al statului din America Centrală, din partea partidului de centru-dreapta GANA/Marea Alianță pentru Unitate Națională.

Înainte de a deveni președinte a fost primar al orașului Nevo Cuscatlan (2012-2015) și a capitalei San Salvador (2015-2018).

Bukele se trage dintr-o familie de evrei și greci și este și om de afaceri. Primul business l-a început la vârsta de 18 ani, Yamaha Motors.

El Salvador are o populație de aproximativ 6,3 milioane de oameni.

Mesajul lui Nayib Bukele – VIDEO

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top