Now Reading
Tyson Fury vs Deontay Wilder 3, reprogramat în contextul coronavirus. Câți bani va primi fiecare

Tyson Fury vs Deontay Wilder 3, reprogramat în contextul coronavirus. Câți bani va primi fiecare

Tyson Fury vs Deontay Wilder

Tyson Fury (31 de ani) și Deontay Wilder (34 de ani), împreună cu organizatorii au stabilit data celei de-a treia confruntări. Lupta va avea loc pe data de 3 octombrie, în Las Vegas. 

Ultima confruntare dintre Tyson Fury și Deontay Wilder, doi dintre cel mai bine cotați boxeri de la categoria grea, a avut loc în februarie și s-a încheiat cu o victorie en fanfare a lui The Gipsy King. După doar 6 zile, Wilder a activat clauza din contract cu privire la organizarea celui de-al treilea duel.

Tyson Fury, plătit mai bine decât Deontay Wilder

Inițial, s-a speculat că cel de-al treilea meci va avea loc în vară, dar în contextul pandemiei de coronavirus, organizatorii au decis ca lupta să aibă loc în toamnă. Arena nu a fost stabilită, însă, potrivit presei britanice, Fury a pus ochii pe noul stadion Allegiant din Las Vegas, cu o capacitate de 65.000 de locuri.

Pentru cel de-al treilea meci, Tyson Fury va primi 60% din totalul încasărilor generate. La ultima confruntare, contractul a stipulat 50/50 pentru cei doi pugiliști.

Palmaresul lui Tyson Fury VS Palmaresul lui Deontay Wilder

  • 30 de victorii (20 prin KO), 0 înfrângeri și un egal este palmaresul lui Tyson Fury;
  • 42 de victorii (41 prin KO), o înfrângere și un egal are Deontay Wilder în boxul profesionist.
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top