Now Reading
Tyson Fury sau Anthony Joshua? Cifrele dau un mare favorit

Tyson Fury sau Anthony Joshua? Cifrele dau un mare favorit

Anthony Joshua vs Tyson Fury. Foto: DAZN

Tyson Fury este văzut deja drept următorul adversar al lui Anthony Joshua, iar fanii boxului au decis marele favorit. 

În cazul unui meci între Tyson Fury și Anthony Joshua, „The Gipsy King” este considerat marele favorit, cu un avantaj semnificativ în opțiunile fanilor. Cititorii site-ului de sport GiveMeSport.com au răspuns unui sondaj deschis pentru 24 de ore. Forma pe care a arătat-o Tyson Fury în revanșa cu Deontay Wilder i-a fermecat pe urmăritorii sportului de contact, considerat favorit în fața lui Anthony Joshua, cu 62%/38%.

Deontay Wilder și Kubrat Pulev stau în calea confruntării dintre Anthony Joshua și Tyson Fury

Dacă Tyson Fury l-a executat cu KO pe Deontay Wilder în ultimul meci, Anthony Joshua s-a duelat ultima oară cu surpriza Andy Ruiz Jr. Joshua a câștigat la puncte anul trecut în fața lui Ruiz, după un meci în care a dominat, însă nu autoritar. Mai mult, înaintea meciului din decembrie, Joshua a fost învins categoric pe Ruiz prin knockout, cu câteva luni înainte.

Până să aibă loc meciul dintre Tyson Fury și Anthony Joshua, „The Gipsy King” se va lupta pentru a treia oară cu Deontay Wilder. De asemenea, AJ ar urma să se confrunte cu Kubrat Pulev. Totodată, potrivit presei britanice, promoterul boxerului bulgar, care se ocupă și de organizarea meciurilor lui Fury, l-ar îndemna pe Pulev să facă pasul înapoi, pentru ca meciul Fury vs Joshua să aibă loc cât mai rapid.

Palmaresul lui Tyson Fury

Tyson Fury deține titlul WBC din februarie 2020. În vârstă de 31 de ani, Tyson Fury are 31 de victorii, toate prin KO și o remiză (în fața lui Deontay Wilder).

Palmaresul lui Anthony Joshua

Anthony Joshua deține titlurile WBA, IBF, WBO și IBO din decembrie 2019. În vârstă de 30 de ani, AJ are 23 de victorii, dintre care 21 prin KO și o singură înfrângere (suferită prin KO în runda a 7-a, în fața lui Andy Ruiz Jr.).

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top