Now Reading
Tyson Fury l-a demolat pe Deontay Wilder [VIDEO] Se anunță o surpriză uriașă pentru fani

Tyson Fury l-a demolat pe Deontay Wilder [VIDEO] Se anunță o surpriză uriașă pentru fani

Tyson Fury l-a demolat pe Deontay Wilder, în cea de-a doua confruntare

Tyson Fury (31 de ani) l-a făcut KO pe Deontay Wilder (34 de ani) și astfel, britanicul a cucerit titlul WBC. Succesul lui Gipsy King s-a produs în condițiile în care prima confruntare – din decembrie 2018 a fost o remiză, potrivit deciziei arbitrilor.

Duelul dintre Tyson Fury și Deontay Wilder s-a decis sâmbătă sera, într-o gală desfășurată în Las Vegas. Britanicul a bifat o victorie categorică. Și-a dominat adversarul încă de la început, cu directe de stânga și croșee de dreapta. Astfel, americanul a fost trimis prima oară la podea în runda a 3-a, apoi în runda a 5-a. În runda a 7-a, arbitrul a oprit meciul, după o rafală de pumni expediată de Fury, deși Wilder a susținut că mai poate continua.

Tyson Fury VS Deontay Wilder [VIDEO]

Tyson Fury VS Deontay Wilder 2, rezumat.

Confruntarea cu Anthony Joshua, pusă pe „hold”

În urma partidei de sâmbătă, Wilder a înregistrat prima înfrângere din carieră, în timp ce Tyson Fury rămâne neînvins. Astfel, fanii boxului așteaptă mult așteptata confruntare dintre cei doi britanici de la categoria grea: Tyson Fury vs Anthony Joshua.

Dar lupta dintre Tyson Fury și Anthony Joshua e posibil să aibă loc mai târziu sau niciodată. În contractul dintre Gypsy King și Bronze Bomber există o clauză pentru o a treia luptă.

„Mă aștept să vrea revanșa și o va face (…) Marile lupte trebuie să aibă trilogii. Și vreau chiar aici, peste stradă, la Raiders Stadium, în fața a peste 70.000 de oameni”, a declarat pugilistul britanic pentru BT Sport.

  • 30 de victorii (20 prin KO), 0 înfrângeri și un egal este palmaresul lui Tyson Fury;
  • 42 de victorii (41 prin KO), o înfrângere și un egal are Deontay Wilder în boxul profesionist.

Tyson Fury, revenire spectaculoasă

Tyson Fury a uimit lumea boxului în repetate rânduri. Prima oară, când i-a luat centurile lui Vladimir Klitschko, în 2015, când ucraineanul părea de neînvins. A doua oară, din poziție de campion, când a decis să se retragă, când era pe cai mari, iar acum, după puternica revenire.

„Oamenii se uită la corpul meu gras și capul chel și cred că nu mă pot bate. Am avut problemele mele psihice și am fost în afara ringului 3 ani (…) Le-am spus tuturor că Gypsy King s-a întors la tron”, a declarat Tyson Fury.

La meciul dintre Fury și Wilder 2, britanicul a fost susținut din public de către Mike Tyson.

Mike Tyson, explozie de bucurie după victoria lui Tyson Fury
Mike Tyson, explozie de bucurie după victoria lui Tyson Fury
View Comments (5)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top