Now Reading
Tyson Fury a stârnit hohote de râs! I-a lins sângele de pe gât lui Deontay Wilder [VIDEO]

Tyson Fury a stârnit hohote de râs! I-a lins sângele de pe gât lui Deontay Wilder [VIDEO]

Tyson Fury a făcut spectacol cu Deontay Wilder

Boxul presupune tehnică, viteză, forță, rezistență, motivație, dar și momente controversate. Una dintre cele mai bizare scene s-a produs în cea de-a doua confruntare dintre Tyson Fury și Deontay Wilder, care a adus aminte de duelul dintre Mike Tyson și Evander Holyfield, când Iron Mike i-a mușcat urechea adversarului său.

Strategie de intimidare sau nu, momentul în care Tyson Fury i-a lins sângele de pe gât adversarului său a stârnit hohote de râs în online. Cunoscut drept un mare showman, în timpul meciului, britanicul l-a băgat în colțul ringului pe american și a apelat la un gest care a devenit viral pe rețelele sociale.

Tyson Fury l-a lins pe gât pe Deontay Wilder [VIDEO]

Deontay Wilder, demolat de către Tyson Fury

Tyson Fury (31 de ani) l-a făcut KO pe Deontay Wilder (34 de ani) și astfel, britanicul a cucerit titlul WBC. Succesul lui Gipsy King s-a produs în condițiile în care prima confruntare – din decembrie 2018 a fost o remiză, potrivit deciziei arbitrilor.

Duelul dintre Tyson Fury și Deontay Wilder s-a decis sâmbătă sera, într-o gală desfășurată în Las Vegas. Britanicul a bifat o victorie categorică. Și-a dominat adversarul încă de la început, cu directe de stânga și croșee de dreapta. Astfel, americanul a fost trimis prima oară la podea în runda a 3-a, apoi în runda a 5-a. În runda a 7-a, arbitrul a oprit meciul, după o rafală de pumni expediată de Fury, deși Wilder a susținut că mai poate continua.

Vezi AICI rezumatul confruntării.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top