Now Reading
Tudorel Butoi susține RO-EXIT-ul. Psihologul criminalist s-a săturat de „crize energetice, foamete și războaie”

Tudorel Butoi susține RO-EXIT-ul. Psihologul criminalist s-a săturat de „crize energetice, foamete și războaie”

În nici trei ani de zile, brusc, birocrații de la Washington și Bruxelles au lansat un conglomerat de scenarii apocaliptice: crize sanitare – COVID, variola maimuței, plus alte pandemii anunțate în avans, vaccinarea obligatorie, crize energetice, crize economice, criza militară – războiul din Ucraina, criza apei și a hranei.

Cele mai mari companii, afaceriști din lume, cu conexiuni la vârful instituțiilor internaționale și-au dublat sau triplat averile în această perioadă, iar cei care au sărăcit și au avut cel mai mult de suferit a fost tot marea masă a oamenilor, peste 99% dintre cetățeni. Toate oalele s-au spart în special în capetele celor din Europa. Pe fondul celor enumerate mai sus, la care s-a adăugat propaganda extremistă „politically correct” – LGBT, BLM, afacerile murdare de la vârful UE și din SUA plus altele, a determinat un număr din ce în ce mai mare de cetățeni să trateze cu scepticism relația cu Uniunea Europeană (UE). Printre aceștia, celebrul psiholog criminalist Tudorel Butoi.

Evidențele nu mai pot fi ignorate de un număr din ce în ce mai mare de intelectuali din România. Cu o clasă politică incompetentă și ticăloasă – cu mici excepții, în cadrul UE, țara noastră s-a poziționat ca un stat de mâna a treia. Practic, UE este o structură formată din câțiva șefi și vasali – printre cei mai credincioși, România, o veritabilă colonie.

Pe fondul ascensiunii globaliștilor/progresiștilor la Washington și Bruxelles, din ce în ce mai multe figuri publice cred că suveraniștii/conservatorii trebuie să se replieze, pentru că blocul comunitar nu mai poate redeveni „o Europă a națiunilor”, așa cum a fost gândit inițial. Din acest motiv, vocile RO-EXIT au devenit din ce în ce mai proeminente.

 

Tudorel Butoi vrea RO-EXIT

 

Într-o postare publicată pe Facebook, psihologul criminalist Tudorel Butoi a ironizat noile „crize” cu care birocrații de la Bruxelles încearcă să sperie cetățenii și a ridicat problema ieșirii României din UE.

„Măi nimicarnicilor, trotineți de doi lei! Mutați dinspre mine țambalul cu criza energetică, foametea și războaiele! Mi-a rămas în dotare trusa de supraviețuire a strămoșilor mei.

Din două cobelci țapene pe spinare, o turtă împinsă-n cuptor cu lopata mare, o mămăligă tăvălită-n carnea din garniță, pe măsuță pitică cu trei picioare, stimulați de vinul galben, din ulciorul de pământ, vegheați de bătrâna lampă. 

Vă vine înțelepciunea prin mintea capului și-o ardeți cu un RO-EXIT, așa ușor, pe blat. Acușilea, ca să nu rămânem din nou ultimii șobolani, zic! Gen: culcat, marș, târâș, coate și genunchi…”, a notat Butoi, în social media.

„Până una-alta, RO-EXIT și neutralitate. Așa, ușor, pă blat. Nu suntem noi mai șobolani ca englezoii”, a completat psihologul criminalist, în secțiunea de comentarii.

 

Avocatul Gheorghe Piperea și economistul Ilie Șerbănescu pledează pentru RO-EXIT

 

Un alt intelectual care s-a pronunțat cu privire la RO-EXIT este economistul Ilie Șerbănescu.

„În primul rând, această criză energetică, ce pornește de la Bruxelles, nu are legătură cu războiul. A fost generată de înfumurarea celor de la Bruxelles cu decarbonizarea. Ea este necesară, dar pe 30 de ani, nu în 3 sau 5 ani. Au luat-o razna. Popoarele nu au nevoie de UE. Cred că în condițiile răzoiului, UE se va autodesființa, se va autodistruge.

În ceea ce privește România, problema este că dacă va rămâne în UE, va pieri”, a punctat Șerbănescu, pentru România TV, luna trecută.

De asemenea, avocatul Gheorghe Piperea nu mai dă șanse UE.

„Singurele trei situații în care se va mai putea face politică suverană și independentă în România rămân: desființarea UE, RO-EXIT, falimentul FMI”, a transmis juristul, în vara anului trecut, pe Facebook.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top