Now Reading
Transformarea șocantă a lui Mickey Rourke. Cum arată acum sex simbolul anilor ’80 [FOTO]

Transformarea șocantă a lui Mickey Rourke. Cum arată acum sex simbolul anilor ’80 [FOTO]

Mickey Rourke a fost unul dintre cei mai apreciați actori în rândul femeilor, în urmă cu 30-40 de ani. Alături de Kim Basinger, în „9 1/2 weeks” (1986) a făcut senzație, iar mai apoi, multe roluri au urmat pentru actorul a cărui notorietate a crescut fulminant. 

La 67 de ani, Mickey Rourke este nerecunoscut. Figura actorului a început să se schimbe de la începutul anilor ‘2000, efect al operațiilor estetice, respectiv trecerii anilor.

Mickey Rourke în tinerețe [GALERIE FOTO]

Mickey Rourke la bătrânețe [GALERIE FOTO]

La ce film lucrează Mickey Rourke

Chiar și în timpul pandemiei, Mickey Rourke continuă să fie pe platou. Actorul american filmează „Warhunt”, unul dintre puținele filme a căror producție nu a fost oprită.

Totul se desfășoară în condiții stricte. „Membrii echipei au purtat mănuși și măști, temperatura le-a fost luată de două ori pe zi, echipamentele au fost dezinfectate, iar distanțarea socială, menținută”, a notat Variety.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top