Now Reading
Transformarea lui Kumail Nanjiani, actorul pe care l-ai văzut în filme dar nu i-ai reținut numele [GALERIE FOTO]

Transformarea lui Kumail Nanjiani, actorul pe care l-ai văzut în filme dar nu i-ai reținut numele [GALERIE FOTO]

Și la 40 de ani îți poți construi un corp de revistă, de la zero. Este exemplul lui Kumail Nanjiani, care a urmat un program de antrenament și alimentar strict pentru „The Eternals”, film cu supereroi care va fi lansat în 2021. 

Kumail Nanjiani este actor, comediant și scriitor. Are 41 de ani, s-a născut în Pakistan, dar s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. L-ai văzut în mai multe filme, i-ai reținut figura. La 20 de ani a renunțat la locul de muncă sigur pentru a se apuca de stand-up, iar după vârsta de 30 de ani, a început să ia în serios cariera în cinematografie.

După mai multe roluri episodice, în 2021, Kumail va fi pe marile ecrane supererou, într-o producție Marvel.

„Voi juca primul supererou asiatic într-un film Marvel. Nu vreau să fiu doar tipul închis la culoare, ci vreau să arăt ca cel care se poate lupta alături de Thor și Captain America”, a declarat Kumail Nanjiani.

Kumail Nanjiani. La 40 de ani, mai în formă ca niciodată

Kumail a fost și slab, dar și pufos. La 40 de ani, Kumail este mai în formă ca niciodată. Și-a schimbat radical stilul de viață, înfățișarea, însă asta nu-i anulează atitudinea care l-a consacrat.

„Oamenii mă întreabă: ‘Nu crezi că ești mai intimidant acum?’ Iar eu sunt ceva de genul ‘Nu chiar’. Acești mușchi sunt nefolositori. Sunt doar decorativi”, a precizat Kumail pentru Mens Health.

Programul de antrenament al lui Kumail

Programul de antrenament al lui Kumail conține 5-6 antrenamente pe săptămână și arată în felul următor:

Luni: spate cu trapez

Marți: piept cu abdomen

Miercuri: picioare

Joi: umeri cu abdomen

Vineri: cardio

Sâmbătă: biceps cu triceps

Dieta lui Kumail

Pui, broccoli, orez și ouă sunt alimentele de bază în alimentația lui Kumail, care a eliminat total produsele cu zahăr. Așadar, o dietă bogată în proteine, bazată pe un consum redus de carbohidrați.

Suplimente: proteină pură + vitamine

Transformarea lui Kumail [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top