Now Reading
Transformare radicală. Cum a ajuns să arate Zac Efron, după rolul din „Baywatch”

Transformare radicală. Cum a ajuns să arate Zac Efron, după rolul din „Baywatch”

Zac Efron s-a săturat să tragă de fiare. După ce s-a pregătit temeinic pentru rolul din „Baywatch”, actorul a ajuns să aibă un aspect fizic obișnuit.

Zac Efron a devenit cunoscut prin intermediul filmelor pentru adolescenți, în mare parte musicaluri. Rolul din „Baywatch”, în care a devenit salvamar, a reprezentat o tranziție importantă în cariera artistului sensibil și la propriu, și la figurat. Pentru filmul în care a jucat alături de Dwayne Johson, Efron s-a adaptat solicitării regizorului: a urmat un program strict de antrenament și de nutriție, ceea ce l-a ajutat să-și modeleze trupul. Astfel, a devenit mai solid și plin de fibră.

La 3 ani de la rolul din „Baywatch”, actorul în vârstă de 32 de ani a adoptat un nou stil de viață. În show-ul „Down to Earth”, în care Efron explorează lumea, se poate observa diferența semnificativă.

Zac Efron a renunțat la fitness și dietă

Zac Efron a povestit că nu vrea să mai tragă niciodată de fiare. Regimul strict de exerciții intense și dietă nu este pe placul său.

„Mi-am dat seama când am terminat proiectul că nu vreau să mai fiu vreodată în forma fizică respectivă. Îmi făceam griji până și la câtă apă mi se depozitează sub piele și trăgeam să conturez 6 pătrățele. Nu-mi mai trebuie așa ceva”, a povestit actorul în luna aprilie.

Zac Efron, 2020

Cum arată în prezent Zac Efron [VIDEO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top