Now Reading
Transferuri pentru titlu la FCSB. Gigi Becali, gata să plătească două milioane de euro

Transferuri pentru titlu la FCSB. Gigi Becali, gata să plătească două milioane de euro

Gigi Becali

Gigi Becali se gândește la titlu, după ce a reușit să prindă play-off-ul, în urma unui start de campionat dezastruos. Astfel, latifundiarul din Pipera este gata să plătească sume impresionante pentru Liga 1, în transferuri.

Defensiva îl nemulțumește cel mai tare pe Gigi Becali. Andrei Chindriș, fundaș central de la Botoșani este primul pe lista de transferuri a omului de afaceri, pe care, mai nou, au apărut și numele lui Virgil Ghiță, fundaș central și Radu Boboc, fundaș dreapta.

Gigi Becali vrea să betoneze defensiva FCSB

Gigi Becali este dispus să ofere cel puțin două milioane de euro pentru afacerea Virgil Ghiță și Radu Boboc, plus procente pentru un eventual transfer în străinătate, informează TelekomSport.  Patronul FCSB îi vrea la pachet pe cei doi jucători de la Viitorul, o sursă permanentă de fotbaliști pentru vicecampioana României.

În prezent, FCSB are în lot are 3 fundași centrali de meserie – Bogdan Planic, Iulian Cristea, George Miron, doi fundași stânga care pot evolua și în axul central – Marko Momcilovic, Aristidis Soiledis și doi mijlocași defensivi care de asemenea, pot fi reprofilați în centrul defensivei – D. Nedelcu și L. Filip.

Andrei Chindris
Andrei Chindris (stânga)

Cine este Andrei Chindriș

Andrei Chindriș (21 de ani) este piesă de bază la FC Botoșani. Conducerea moldovenilor a declarat în ultimele luni că jucătorul este monitorizat inclusiv de cluburi din campionate puternice. Chindriș este un jucător format în curtea celor de la U Cluj, cu 11 selecții la naționalele de tineret. 900.000 de euro este cota de piață a fundașului central, potrivit Transfermarkt.

Virgil Ghiță

Cine este Virgil Ghiță

Virgil Ghiță (21 de ani) este un produs al Academiei Gică Hagi, cu 13 meciuri disputate la naționalele de juniori a României. Un milion de euro este cota de piață a fundașului central, potrivit Transfermarkt.

Radu Boboc
Radu Boboc

Cine este Radu Boboc

De asemenea, Radu Boboc (20 de ani) este un jucător format de Academia Gică Hagi. Este un fundaș polivalent. Cel mai des este folosit în banda dreaptă, însă la echipa de club și la naționala de tineret a evoluat inclusiv în banda stângă. Cu 23 de meciuri la naționalele de tineret, Radu Boboc este văzut drept noul suflu în flancul drept al apărării naționalei de seniori, după Romario Benzar. 1,3 milioane de euro este cota lui Radu Boboc, potrivit Transfermarkt.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top