Now Reading
Transfer de Champions League pentru Dennis Man. 15 milioane de euro vor intra în contul lui Gigi Becali

Transfer de Champions League pentru Dennis Man. 15 milioane de euro vor intra în contul lui Gigi Becali

Dennis Man

Dennis Man este ca și transferat la Atalanta, potrivit presei din Olanda. Feynoord s-a retras din cursa pentru atacantul de bandă de la FCSB, după ce italienii au venit cu o ofertă mult mai mare.

Feynoord și FCSB s-au întâlnit în luna martie pentru a negocia pentru transferul lui Dennis Man, însă o eventuală mutare în Olanda a picat. Feynoord a oferit 7 milioane de euro, sumă infimă pentru Gigi Becali. În schimb, o ofertă mult mai mare pentru jucătorul crescut la UTA a venit din partea Atalantei, formație de UEFA Champions League.

Dennis Man, înlocuitorul lui Josip Ilicic

Atalanta pune pe masă 15 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man, notează Eurosport. Internaționalul român de tineret ar urma să-i ia locul lui Josip Ilicic, care, cel mai probabil, va pleca în vară pentru 25-30 de milioane de euro.

Dennis Man a bifat în acest sezon 24 de partide, a înscris 7 goluri și a reușit 4 pase decisive. Potrivit Transfermarkt, jucătorul vicecampionaei este cotat la 5,5 milioane de euro.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top