Now Reading
Topul celor mai ciudate obiecte de luat pe lumea cealaltă

Topul celor mai ciudate obiecte de luat pe lumea cealaltă

Un sondaj mai puțin obișnuit a fost realizat în Marea Britanie, care a relevat obiectele cu care cetățenii din Regatul Unit doresc să fie îngropați. Deci dacă vrei să fii îngropat cu un telefon mobil, o baterie externă și eventual cu un minibar, în speranța că te vrei trezi și vei dori să te hidratezi, să știi că nu ai niște pretenții ieșite din comun.

Co-op, compania care a realizat sondajul, a întocmit și un top 10 al celor mai neobișnuite obiecte cu britanicii vor să fie înhumați. Mai în glumă, mai în serios, răspunsurile sunt următoarele: mâncare chinezească, o proteză de picior, un telefon mobil, un costum cu „Vrăjitorul din Oz”, o vioară, o pereche de pantofi de clovn, un set de schiuri, o chitară, un catalog de cumpărături și o plăcintă cu carne de porc.

”Plasarea unor obiecte în sicrie este un obicei care datează de secole, însă ceea ce observăm acum este o schimbare în ceea ce priveşte numărul oamenilor care aleg exact ce obiecte personale doresc să fie îngropate alături de ei. Uneori, aceste obiecte au valoare sentimentală, precum scrisori de dragoste, fotografii sau verighete. Alţii aleg lucruri specifice care îi fac pe oameni să râdă, cum ar fi mâncarea chinezească”, a declarat David Collingwood, director de servicii funerare în cadrul Co-op.

În rest, peste jumătate dintre cei 4.000 de respondenți ai chestionarului vor să fie îngropați cu fotografii, una din patru persoane vrea un ursuleț de pluș, iar una din zece a optat pentru o sticlă cu băutura preferată.

Înmorântare pe muzica lui Frank Sinatra

La începutul acestui an, Co-op Funeralcare a dezvăluit și topul celor mai populare melodii la înmormântările din Marea Britanie. În premieră, în 2019, în top 10 nu s-au regăsit piese tradiționale de înmormântare.

Așadar, topul este condus detașat de ”My Way”, a lui Frank Sinatra urmată de ”Time To Say Goodbye” de Andrea Bocelli şi Sarah Brightman, şi de ”Over The Rainbow” de Eva Cassidy. Piesele proaspăt intrate în acest an sunt ”Supermarket Flowers” de Ed Sheeran şi ”You Raise Me Up” de Westlife. Clasamentul a fost realizat în urma unui sondaj la care au participat 2.000 de adulți.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top