Now Reading
TOP 5 piese vestimentare indispensabile pentru garderoba unui bărbat, pe timpul iernii

TOP 5 piese vestimentare indispensabile pentru garderoba unui bărbat, pe timpul iernii

Venirea iernii impune o schimbare semnificativă a garderobei. Din acest motiv, am realizat o scurtă lista a celor mai importante piese de sezon de mulți bărbați neglijate, dar esențiale prin eleganță și utilitate.

Palton

Paltonul este una dintre piesele esențiale din garderoba unui bărbat, în care merită să investești. Paltonul este util indiferent de an și de tendințe. Te protejează de frig, dar adaugă și o notă de stil și de personalitate oricărei ținute pentru care optezi, în funcție de context. Ai de unde alege: negru, gri, bej, bleumarin, cu carouri tip Glen Check, cu rever deschis sau ascuțit, palton lung sau scurt, business sau casual.

Pentru început, pentru a-l utiliza prin oraș, ziua, alege un palton cu nuanțe negre, gri, bej sau bleumarin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by menwithclass (@menwithclass)

Maletă

Maleta este o piesă vestimentară practică și care arată și foarte bine. În anotimpurile de toamnă și iarnă poate fi purtată fie pe sub un sacou, fie simplă. E o piesă ce se aliniază unui look casual, dar și smart casual. Purtată pe sub un sacou, helanca / puloverul turtle neck ține de cald și te scutește de timpul pe care l-ai petrece la călcatul cămășii. De asemenea, dacă ai un corp atletic, maleta îl va pune în valoare.

Pentru început, ia-ți o maletă gri și una neagră.

Bocanci, botine

Indispensabile pentru toamnă și iarnă. Împiedică umezeala să se infiltreze până la piele, au aderență și arată bine. Poți opta pentru diverse modele, care se pliază excelent pe diverse ținute, casual și smart casual.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mens shoes (@shoes_needs)

Mănuși de piele

Probabil cele mai neglijate accesorii în rândul bărbaților sunt mănușile. Dotează-ți garderoba cu mănuși de piele negre, mănuși maro din piele întoarsă, dar și cel puțin o pereche de mănuși casual sau sport pentru zăpadă. Mănușile nu doar că-ți completează ținuta, dar oferă confort termic și previn uscarea excesivă a pielii, tipică sezonului rece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIOLA MILANO (@violamilano)

Șosete groase

E de evitat purtatul ciorapilor all-season. Pentru un confort termic garantat, alege-le pe cele de iarnă și atenție mare la asortarea cu pantalonul!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rugged Workwear (@ruggedworkwear)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top