Now Reading
TOP 5 cele mai scârboase mâncăruri asiatice. Te-ai risca? [GALERIE FOTO]

TOP 5 cele mai scârboase mâncăruri asiatice. Te-ai risca? [GALERIE FOTO]

Comoara cuiva, gunoiul altuia. Această afirmație se aplică cel mai bine pentru mâncare. Știm că avem gusturi diferite în privința mâncării și asta e un lucru minunat, dar oare cât de diferite pot fi?

Creativitatea descrie cel mai bine bucătăria cu specific asiatic. Practic, dă naștere unei delicatese culinare din aproape nimic… Este atât de creativă încât am putea ajunge să o numim scârboasă.

Pentru a exemplifica, am pregătit o listă cu 5 feluri de mâncare asiatică. Hai să le vedem!

Gheare de găină | Foto: Kristi Allen

5. Gheare de găină

Ăsta e probabil preparatul la care noi ne strâmbăm cel mai mult. Nu poate fi deghizat în prea multe forme, așa că îl identificăm imediat. E acea parte pe care noi o aruncăm când preparăm o găină 😀 . Gunoiul unuia, mâncarea altuia în cazul acesta.

Caracatiță | @pashagulian [Unsplash.com]

4. Tentacule mișcătoare de caracatiță

Se știe foarte bine că fructele de mare cu cât sunt mai proaspete, cu atât sunt mai gustoase. Dar oare să fie atât de proaspete încât să se mai miște în farfurie? Ce-i drept, nu sunt vii, dar structura nervoasă încă le face să se miște.

Iată un preview, dacă ești nerăbdător:

Ochi de ton | Foto: RellyFresh.com

3. Ochi de ton

Japonezii nu iartă nimic. Folosesc cu adevărat fiecare parte a unui animal, iar ochii de ton se consumă la ordinea zilei. Dacă-ți mănânci cu plăcere calamar fiert, o să-ți placă și ochii de ton. Singurul inconvenient de aici ar fi că „gustarea” ta stabilește un contact vizual cu tine, lucru peste care unii nu pot trece.

Habu sake | Foto: ThereIners.net

2. Habu sake

În orasul Japonez Okinawa, producătorii de vin scufundă șerpii în borcanele de sake și apă.
Practic, se lasă șerpii să se înece, eliberându-și veninul în vin, pentru a crea o băutură specială care îmbunătățește libidoul masculin. Așadar, un „șarpe” este sacrificat pentru a ajuta la „ridicarea” altuia.

Sake-ul este o băutură alcoolică japoneză din orez fermentat, koji (adesea tradusă ca malț de orez sau drojdie obținută din orez). În japoneză, cuvântul „sake” înseamnă băuturi alcoolice, în general.

Balut | Foto: RobertCaplin.com

1. Balut

Această delicatesă filipineză este un ou de rață foarte aproape de eclozare, fiert viu și mâncat în coajă. Cei ce au încercat preparatul specific filipinez spun că aproape jumătate din gustul lui e un „mister”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top