Now Reading
TOP 5 cei mai buni fotbaliști de pe planetă. Nominalizările lui Lionel Messi

TOP 5 cei mai buni fotbaliști de pe planetă. Nominalizările lui Lionel Messi

Lionel Messi a nominalizat cei mai buni fotbaliști de pe planetă. Argentinianul a numit 5 jucători, printre care nu se află Cristiano Ronaldo. 

Absența lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo din topul celor mai buni jucători de pe planetă este intenționată. Argentinianul crede că el și fostul său rival din La Liga se diferențiază de restul fotbaliștilor.

„Excluzându-mă pe mine pe Ronaldo, cei mai buni din lume sunt Neymar, Mbappe, Hazard, Suarez și Kun (n.r. – Aguero)”, a declarat Lionel Messi.

Cu trei dintre fotbaliștii nominalizați a făcut echipă Lionel Messi. Este coleg cu Luis Suarez la Barcelona, a jucat alături de Neymar pe Camp Nou și este coleg de națională cu Aguero.

Scenariul lui Alex Ferguson: Lionel Messi și Cristiano Ronaldo în aceeași echipă

Cristiano Ronaldo s-a transferat la Real Madrid în schimbul a 94 de milioane de euro, de la Manchester United, în 2009. Sir Alex Ferguson a încercat să-l convingă pe starul portughez să rămână pe Old Trafford, însă în zadar. Atacantul se gândea doar la Los Blancos.

Potrivit presei internaționale, Alex Ferguson ar încercat să schimbe traseul lui Cristiano Ronaldo. Mai precis, s-ar fi împăcat cu ideea plecării celui mai bun jucător al său, dar nu la Real Madrid. Astfel, ar fi luat legătura cu cei de la FC Barcelona, pentru a-i încuraja să facă o ofertă.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top