Now Reading
TOP 15 cele mai bune filme cu Arnold Schwarzenegger (GALERIE FOTO)

TOP 15 cele mai bune filme cu Arnold Schwarzenegger (GALERIE FOTO)

Arnold Schwarzenegger a împlinit în data de 30 iulie 2020 vârsta de 73 de ani. Arnold este eroul mai multor generații. Cariera de culturist, de actor și de politician îl fac drept una dintre cele mai marcante figuri din istorie. În toate domeniile, americanul a jucat la cel mai înalt nivel. Cariera de la Hollywood însă, a fost cea mai îndelungată și cea care i-a adus cele mai multe satisfacții profesionale. 

De-a lungul timpului, Arnold Schwarzenegger a jucat în zeci de filme de acțiune, SF, comedii și documentare. Noi am ales cele mai bune filme artistice, lungmetraje, care merită urmărite măcar o dată.

TOP 15 filme cu Arnold Schwarzenegger

15. The Last Stand (2013)

Arnold joacă rolul lui Ray Owens, un șerif aflat în pragul pensionării, care vrea să prindă „peștele cel mare”: un traficant de droguri extrem de periculos, care are sub comandă o armată de ticăloși bine antrenați și înarmați. De partea cealaltă, Owens este înconjurat de o echipă neexperimentată de polițiști.

14. Twins (1988)

Julius (Arnold Schwarzenegger) și Vincent (Danny DeVito) sunt produsul unui experiment științific eșuat. Sunt gemeni, complet diferiți. Primul este înalt, musculos, om de știință. Al doilea este scund, gras și face parte din lumea interlopă. Cei doi frați află de existența celuilalt târziu, iar la scurt timp după ce se cunosc, intră într-o serioasă încurcătură, în momentul în care proprietarii mașinii furate de Vincent vor să-și recupereze bunul, care are în portbagaj o periculoasă marfă de contrabandă.

13. Red Heat (1988)

Arnold joacă rolul Căpitanului Ivan Danko, un rus solid, taciturn și foarte dur, cel mai bun polițist de la Moscova. Acesta se află în contrast cu detectivul Art Ridzik. Profesionist, dar mereu pus pe șotii. Cei doi sunt nevoiți să colaboreze pentru un caz complicat, în inima mafiei drogurilor.

12. The Expendables 2 (2012)

Cea mai apreciată parte a seriei cu mercenarii lui Sylvester Stallone îl aduce și pe Arnold Schawarzenegger în distribuție. De data aceasta, actorul de origine austriacă nu mai este în prim-plan. Legendarul Arnold împarte pelicula cu alte nume grele, precum: Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li, Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins etc.

11. The Terminator (1984)

În prima parte din „Terminator”, Arnold a bifat una dintre cele mai reușite prestații din cariera sa. Dacă din a doua parte are rol pozitiv, în cel dintâi film al seriei este personaj negativ, Terminatorul trimis din viitor să o extermine pe Sarah Connor, care peste ani, îl va naște pe John Connor, salvatorul omenirii într-un război al oamenilor vs cyborgilor.


10. Kindergarten Cop (1990)

Arnold îl interpretează pe detectivul John Kimble, care se vede nevoit să lucreze sub acoperire ca polițist de grădiniță, pentru a putea prinde un traficant de droguri. Este un film de acțiune presărat cu multe momente comice.

09. The Running Man (1987)

Arnold joacă rolul lui Ben Richards, un polițist condamnat la închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o. Pentru a fi eliberat, este implicat într-o misiune pe viață și pe moarte, în care deținuții sunt vânați de un grup de asasini. Acțiunea se petrece în viitor, la 30 de ani de la realizarea filmului, într-o societatea totalitară a Statelor Unite.

08. Conan The Barbarian (1982)

Arnold intră în pielea lui Conan Barbarul, un erou luptător legendar, personaj de desene animate și benzi desenate. Părinții eroului au fost omorâți pe vremea când Conan era copil. Înzestrat cu o forță ieșită din comun, acesta începe un drum sângeros pentru răzbunarea asasinilor.

07. Escape Plan (2013)

Arnold (Emil Rottmayer) face echipă cu Sylvester Stallone (Ray Breslin), într-un joc de supraviețuire și evadare din cea mai periculoasă închisoare din lume.

06. Terminator 3: Rise of The Machines (2003)

Arnold revine în rolul Terminatorului. Și de data aceasta are de a face cu un robot mult mai performant trimis din viitor, T-X, interpretat de către Kristanna Loken.

05. True Lies (1994)

Arnold joacă rolul lui Henry Tasker, un om cu o viață dublă. Ziua este agent de vânzări, noaptea agent secret. Viața sa se schimbă complet în momentul în care o suspectează pe soția sa de infidelitate.

04. Commando (1985)

Fiica colonelului Matrix, interpretat de către Arnold Schwarzenegger, este răpită de oamenii unui dictator de temut în America Latină, care trăiește în exil și plănuiește să ajungă din nou la putere prin eliminarea președintelui. Matrix este obligat să-l ucidă pe președinte, pentru a-și vedea din nou fiica.

03. Total Recall (1990)

În 2084, Arnold, care îl interpretează pe Douglas Quaid, are fără încetare vise cu o femeie misterioasă de pe planeta Marte. Asta îl determină să-și cumpere o călătorie pe „Planeta Roșie”, excursie care nu reprezintă decât amintiri implantate cu ajutorul unor microcipuri. Procedura nu funcționează cum trebuie, iar Douglas ajunge să fie implicat într-un joc pe viață și pe moarte.

02. Predator (1987)

Arnold îl interpretează pe neînfricatul Dutch Schaefer, trimis de guvernul SUA într-o misiune prin junglă din America Latină, pentru a salva o echipă de diplomați. Dutch și echipa sa găsesc armata adversă măcelărită. Misterul este elucidat în momentul în care apare Predator, un vânător feroce venit dintr-o altă lume, care-i ia la țintă pe americani.

01. Terminator 2: Judgement Day (1991)

Arnold îl interpretează pe Terminator, cel care are drept misiune protecția lui John Connor, puștiul de a cărei supraviețuire depinde soarta întregii omeniri. Robotul mult mai performant, T-1000 (Robert Patrick) este trimis din viitor să-l ucidă pe băiat și să instituie apocalipsa roboților.

_

Top realizat de Andi Miron, publicat pe B1.ro, dezvoltat pentru MrNews.ro. 

Arnold Schwarzenegger, în Terminator 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top