Now Reading
TOP 10 cele mai proaste lucruri pe care să NU le spui partenerei în timp ce faceți sex

TOP 10 cele mai proaste lucruri pe care să NU le spui partenerei în timp ce faceți sex

O partidă de sex reușită depinde de lucrurile pe care le faci, dar și de cele pe care le rostești. Așadar, iată TOP 10 cele mai proaste lucruri pe care să nu le spui în timpul unei partide de amor cu femeia ta. 

Contactul sexual te ajută să eliberezi endorfine, deci devii mai relaxat, îți creează o stare bine. Beneficiile sunt atât de ordin psihic, cât și fizic. Dar până să ajungi în punctul în care și tu, și partenera ta să fiți mulțumiți, ai de bifat niște aspecte.

Ai adus-o în punctul mult așteptat, de maximă intimitate. Ai toate șansele să faci o impresie bună, dacă eviți gafele majore, precum cele de mai jos.

1. „Cum ar fi cu prietena ta lângă noi?”

Fie că este o aventură sau o relație care concentrează sentimente profunde, abține-te de la comentarii idioate. Poți discuta despre fantezii înainte sau după actul sexual. Dacă vei face o astfel de propunere în timpul acțiunii propriu-zise, cel mai probabil, nu vei mai avea parte de sex cu femeia respectivă. Acea seară se va încheia prost, pentru că femeia vrea să simtă că ești acolo pentru ea, nu pentru altele. Pur și simplu se va deconecta. De asemenea, ai șanse mari să-ți dea definitiv papucii, pentru că își va pierde încrederea în tine. Pur și simplu îți vei tăia craca de sub picioare.

2. „Nu-mi place cum faci sex oral!”

Gândești asta, dar atenție la felul în care o exprimi. Riști să o jignești. În schimb, poți să o coordonezi sau poți să o oprești elegant, fără să o faci de râs. O afirmație neinspirată poate determina pierderea încrederii în propria persoană și/sau se va simți neapreciată. Simțindu-se astfel, incapabilă să-ți ofere plăcere, se va îndepărta, deci și actul sexual și relațiile aflate la început ar putea fi distruse cu o astfel de afirmație.

3. „Te iubesc!”

Dacă vă cunoașteți de câteva zile sau săptămâni, evită să o faci pe romanticul. O să pari disperat dacă ți-a picat cu tronc atât de tare, iar dacă nu o simți, nu te juca cu astfel de cuvinte. Așadar, fie vei sfârși penibil, fie ți-ai putea răni partenera, dacă apoi nu vei acționa potrivit cuvintelor rostite.

4. „Ar fi trebuit să faci un duș înainte!”

Igiena este extrem de importantă atât pentru femeie, cât și pentru bărbat. O remarcă verbală, un reproș cu privire la un miros neplăcut poate fi dureros, în special pentru jumătatea feminină. Tratează situația elegant, nu pune presiune pe ea! Mergeți împreună la duș și continuați distracția.

5. „Ești mai bună decât fosta”

Chiar dacă vrei să o lauzi, ți-ai ales prost cuvintele. Femeii cu care ești în pat nu-i place să fie comparată, cel puțin la nivel declarativ. Și cu atât mai mult în timpul unei partide de sex, când singurele entități prezente fizic și psihic trebuie să fiți voi doi.

6. „Hai să ne filmăm!”

Dacă nu-ți sunt de ajuns oglinzile și vrei mai mult, discută asta înainte! Dacă relația voastră e la început, deci nu are deplină încredere în tine, va crede că ești un onanist care încarcă filme porno pe internet. Fake Taxi e doar fantezie. În viața reală, lucrurile se schimbă la 180 de grade.

7. „Fundul tău e uriaș din unghiul ăsta”

Oricât de multă încredere în propria persoană ar părea că are o femeie, oricât de bine ar sta hainele pe ea, îi poți crea motive de siguranță cu privire la aspectul fizic. Chiar dacă ai intenții bune, o poți face să se încrunte. Ferește-te să hiperbolizezi și rezumă-te la complimente de bun simț.

8. „Umezește-te!”

Lubrifierea se produce natural, firesc, în momentul în care femeia intră în starea potrivită. Nu o grăbi, ci ajut-o prin mângâieri, complimente, săruturi să se simtă bine. Dacă o vei îndemna să se umezească, o să pari neinițiat și grăbit.

9. „Ai terminat?” sau „Ești aproape?”, după primele două minute

Nicio femeie nu o să răspundă la comandă, ci se va manifesta în funcție de cât de bine se va simți, iar pentru asta, tu joci un rol foarte important. De asemenea, modul de manifestare al punctului culminant diferă de la o femeie la alta, e o chestiune genetică. Unele au cel puțin un orgasm într-o partidă de sex, fie ea chiar și monotonă, iar altele au orgasm spre deloc sau chiar se încadrează în categoria „anorgasmicelor”. La unele femei, orgasmul se manifestă doar intern, iar la altele, cu amenințare pentru suprafața parchetului, deci intră în categoria „squirt”.  Dacă o vei întreba insistent „ai terminat?”, dai de înțeles fie că suferi de ejaculare precoce, fie că vrei să scapi mai repede de ea. Ferește-te de întrebări proaste, pentru că riști să rupi magia.

10. „Spune-mi că sunt cel mai bun!”

Fă treabă bună și lasă laudele să vină de la femeie atunci când consideră. O apreciere sinceră îți va întări psihicul mult mai tare decât una artificială.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top