Now Reading
TOP 10 cei mai bogați sportivi din ultimii 10 ani. Numele uriașe care lipsesc

TOP 10 cei mai bogați sportivi din ultimii 10 ani. Numele uriașe care lipsesc

Floyd Mayweather

Floyd „Money” Mayweather este sportivul care a încasat cei mai mulți bani în ultimul deceniu.  Din clasament mai fac parte doi fotbaliști, doi baschetbaliști, doi jucători de golf, un tenismen, încă un boxer și un pilot de curse. 

Cei de la Forbes scriu că Floyd Mayweather este atletul care a câștigat cei mai mulți bani din activitatea sportivă, respectiv din contracte de imagine. Nu mai puțin de 915 milioane de dolari a încasat americanul în ultimul deceniu.

„În primul rând, vreau să felicit fiecare sportiv de pe această listă, iar în al doilea rând, sunt onorat pentru faptul că am ajuns la aceste cifre record. Fără niciun fel de respect pentru cineva, dar am ajuns la acest nivel chiar în 5 ani de zile, cu perioade de inactivitate și fără impresari. Niciodată nu am vrut un impresar, pentru că mereu am avut în cap să fiu propriul șef, fără obligații. Așa că am lansat propria promoție și propriul brand – TMP. Poți spune orice despre Floyd Mayweather, dar cifrele niciodată nu mint. Acesta este adevărul, iar munca și dedicarea îți reflectă valoarea”, a notat boxerul pe pagina sa de Instagram.

Mari absențe din topul condus de către Floyd Mayweather

În vârstă de 43 de ani, Floyd Mayweather are un palmares perfect: 50 de victorii, fără înfrângere. În ultimii 10 ani a avut 11 meciuri, cu: Juan Manuel Marquez, Shane Mosley, Victor Ortiz, Miguel Cotto, Robert Guerrero, Saul Alvarez, Marcos Maidana – două lupte, Manny Pacquiao, Andre Berto, Conor McGregor.

Podiumul este completat de către Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Printre marile nume din sport care nu au prins top 10 se numără Serena Williams, Neymar, Vladimir Klitschko, Usain Bolt, Rafael Nadal și Stephen Curry.

Top 10 cei mai bogați sportivi din ultimii 10 ani:

1. Floyd Mayweather – 915 milioane de dolari

2. Cristiano Ronaldo – 800 milioane de dolari

3. Leo Messi – 750 milioane de dolari

4. LeBron James – 680 milioane de dolari

5. Roger Federer – 640 milioane de dolari

6. Tiger Woods – 615 milioane de dolari

7. Phil Mickelson – 480 milioane de dolari

8. Manny Pacquiao – 435 milioane de dolari

9. Kevin Durant – 425 milioane de dolari

10. Lewis Hamilton – 400 milioane de dolari

_

Un articol pe care l-am publicat și în Evenimentul Zilei

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top