Now Reading
TOP 10 aplicații gratuite de dating în 2020, în cazul în care te-ai plictistit de Tinder

TOP 10 aplicații gratuite de dating în 2020, în cazul în care te-ai plictistit de Tinder

Smartphone. Foto: NortWood Themes [Unsplash]

Aplicația Tinder a fost lansată în 2012, în SUA, iar în România a devenit cunoscută doi ani mai târziu. Este celebră, atât de populară încât a început să nu mai fie luată în serios prea mult. Mulți sunt de părere că a început să piardă din scopul pentru care a fost creată, iar multe femei se plâng de slaba calitate a băieților și bărbaților care o utilizează. Astfel, în ultimii ani, au apărut mai multe aplicații pentru întâlniri, cu opțiuni diverse.

Am realizat o serie de 10 recomandări de aplicații mobile, compatibile cu sistemele de operare iOS și Android, care te vor ajuta să stabilești întâlniri cu femeile care se află pe aceeași lungime de undă cu tine.

Bumble

Bumble este foarte asemănătoare cu Tinder din punct de vedere al interfeței grafice. Ceea ce o deosebește de toate celelalte aplicații de dating este faptul că femeile sunt cele care trebuie să ia inițiativa. Mai precis, ele trimit primul mesaj. Din acest punct de vedere, este o aplicație mult mai sigură pentru doamne și domnișoare.

Aplicația funcționează tot în baza „swipe left” sau „swipe right”, după ce aplicația îți arată persoanele compatibile din zonă. Dacă există un „match”, femeia are la dispoziție 24 de ore pentru a trimite mesajul. O altă opțiune tare a aplicației este posibilitatea de a te răzgândi. Nu-ți place? Ești liber să corectezi alegerea.

Te poți conecta la aplicație și prin contul de Facebook și-ți poți configura profilul cu informații precum ocupația, ce fel de relație cauți, zodia, religia și așa mai departe.

Happn

Se bazează pe același principiu de funcționare precum Tinder, însă îți sugerează persoanele în apropierea cărora ai fost de curând. De exemplu, dacă ai stat la coadă la supermarket în spatele unei tipe care ți-a plăcut, ori ai călătorit în același metrou cu o femeie care ți-a atras atenția, cel mai probabil, aplicația Happn ți le va sugera pe cele menționate. Evident, dacă și ele au aplicația instalată.

Poți aprecia persoana pe care ți-o sugerează aplicația, iar aceasta va afla de intenția ta doar dacă și ea va fi interesată de tine.

Happn îți oferă o a doua șansă, dacă ai ezitat să o abordezi. Conectarea la Happn este foarte rapidă și se face prin intermediul contului de Facebook.

Twine

Twine îți face legătura cu persoanele aflate în apropiere, fără arăta de la bun început fotografiile lor. Practic, este o aplicație care te obligă să intri în conversație, să-ți pui în valoare skill-urile mentale în primul rând, nu pătrățelele de pe abdomen.

OK Cupid

OK Cupid este o aplicație de dating care a devenit cunoscută și în România. Principiul de funcționare este „mai profund”, în sensul că sortarea potențialelor întâlniri se realizează în baza unui set de întrebări. Persoanele care corespund cel mai bine din acest punct de vedere, al preferințelor și personalității, primesc notificare. Dacă ambele dau „OK-ul”, pot intra în conversație. Mai mult, aplicația îți va sugera persoanele aflate cel mai aproape de tine.

Hinge

Hinge îți recomandă doar persoane cunoscute: prieteni, prieteni de-ai prietenilor, prieteni de rangul trei. Nu-ți va recomanda membri de familie și foști parteneri. Te poți loga în aplicație prin Facebook sau numărul de telefon.

Hinge oferă gratuit o lună de probă, după care percepe o taxă de 7 dolari/ lună.

Zoosk

Poți accesa Zoosk atât prin intermediul contului tău de Facebook, cât și Google Plus. Aplicația oferă posibilitatea de a încărca fotografii, text pentru descriere și precizarea intereselor, un bun mijloc de a cunoaște persoane aflate în apropiere, care se află pe aceeași lungime de undă cu tine.

Lovoo

Cu ajutorul acestei aplicații descoperi evenimentele și persoanele din jurul tău. Poți completa profilul cu informații despre tine și fotografii, iar evenimentul la care tu și ea ați confirmat prezența, reprezintă prilejul perfect pentru a vă cunoaște.

MeetMe

Îți permite să conversezi online cu persoane care locuiesc în apropiere sau cu utilizatori din întrega lume. De asemenea, permite și publicarea de videoclipuri, deci este o aplicație destul de interactivă.

Skout

Skout este mai mult decât o aplicație de dating. Este o rețea socială, în care-ți poți găsi sufletul pereche. Cu ajutorul ei, poți interacționa cu persoane interesante din apropierea ta, dar și din alte părți ale lumii.

Aplicația este gratuită, dar există și opțiuni suplimentare, disponibile contra cost.

Badoo

Badoo este una dintre cele mai populare aplicații de dating,  la nivel mondial, gratuită. Spre deosebire de Tinder, pentru o mai bună vizibilitate a profilului tău, trebuie să cumperi niște „credite”, pe care le poți plăti prin cardul de credit sau PayPal.

Poți conecta funcția de chat a Badoo la Facebook, Instagram, Twitter, Google Plus. De asemenea, ai la dispoziție și funcția de GPS. Astfel, poți vedea în timp real locația persoanei cu care discuți și puteți planifica mult mai rapid o întâlnire la un suc.

_

Tinder

Este cel mai celebru și rapid. Are filtre cu ajutorul cărora poți selecta pe cine să vezi, respectiv cine îți poate vedea profilul. Dacă amândoi dați „swipe right”, intrați în conversație, iar mai departe, depinde doar de voi.

Contul de Tinder poate fi conectat la cel de Facebook și Instagram, iar configurarea profilului presupune încărcarea a 6 fotografii și redactarea unei descrieri de minim 500 de cuvinte.

Tinder este o aplicație mobilă gratuită și este disponibilă pentru orice sistem de operare.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top