Now Reading
Tolea Ciumac vorbește despre retragere: „Văd viitorul foarte sumbru”

Tolea Ciumac vorbește despre retragere: „Văd viitorul foarte sumbru”

Tolea Ciumac a declarat în repetate rânduri că se va retrage în momentul în care va suferi o înfrângere usturătoare. După ce și-a luat revanșa în fața lui Florin „Rambo” Lambagiu, Tolea încă mai are de gând să continue în circuit, în ciuda vârstei înaintate.

La 46 de ani, Tolea Ciumac și-a recăpătat încrederea, în urma victoriei din luna martie, în fața lui Lambagiu.

„Am spus că dacă mă bate (n.r. – Rambo Lambagiu), mă las. Dar dacă tot l-am bătut, viitorul e mai luminos. Dacă o să-mi propună promoterii alte meciuri, eu nu le refuz. Eu niciodată n-am refuzat vreun meci. N-am încercat să demonstrez că sunt cel mai bun din lume, din Europa, din țară. Am încercat să demonstrez că sunt greu de bătut. Și așa e, au văzut toți că sunt greu de bătut. Niciodată nu mi-a dat nimeni KO. Am terminat mereu meciurile în picioare, niciodată pe targă, niciodată cu fața ruptă, ochii scoși”, a declarat Tolea Ciumac pentru SportExtra.ro.

Tolea Ciumac
Tolea Ciumac VS Florin Lambagiu

Tolea Ciumac: „Nu știu cât de bun o să mai fiu pe MMA, după perioada asta”

Tolea Ciumac este hotărât să continue, însă pandemia de coronavirus reprezintă marele impediment. Evoluția pandemiei va decide dacă-i va încheia sau nu cariera sportivului.

„Am spus că o să-mi termin cariera atunci când o să mă bată unul, rău. Atunci când o să mă bată când nu o să mai știu unde e ieșirea din cușcă. Atunci o să mă las. Eu nu vreau neapărat să termin un meci în glorie, cum fac alții, la sfârșit de carieră. Mi se pare depășită situația. Adică nu mai poți și câștigi tot timpul (n.r. – lupă cu un sportiv slab). Eu când o să-mi găsesc nașul, atunci o să-mi pun mănușile în cui. Dar până să se întâmple toate astea, cred că trebuie să învingem lupta cu coronavirus și după presupunerile mele, încă un an – un an jumătate, tot o să mai stăm în casă. Eu văd viitorul foarte sumbru. După perioada asta, nu știu cât de bun o să mai fiu pe MMA. Dacă o să mai pot, o să mă mai bat. Dacă nu, o să-i învăț pe alții”, a mai declarat Tolea Ciumac pentru sursa citată.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top