Now Reading
Toată România e în scenariul verde, de o lună de zile. Rata de infectare, 0,05%. Guvernul NU elimină restricțiile

Toată România e în scenariul verde, de o lună de zile. Rata de infectare, 0,05%. Guvernul NU elimină restricțiile

Cifrele pozitive ale crizei COVID-19 în România cunosc record după record, în sens pozitiv. În bilanțul transmis luni, 27 decembrie de Guvern, rata de infectare la nivel național a scăzut din nou, până la 0,51 la 1.000 de locuitori la nivel național, asta după ce ieri a fost de 0,52, iar în urmă cu două zile 0,53. Practic, este vorba despre 0,05 infectări la 100 de locuitori, o cifră derizorie.

România are toate județele (42) și orașele (263) în scenariul verde, deci cu o rată de infectare de sub 3 la 1.000 de locuitori (0,3 la 100 de locuitori). Dacă cifrele vor evolua astfel, toate comunele țării (2.686) vor ajunge și ele în scenariul verde, în curând. În prezent, doar 23 de comune mai înregistrează o rată de infectare de peste 3 la 1.000 de locuitori.

Secțiile pentru bolnavii cu COVID-19 din spitale sunt aproape goale, inclusiv la ATI.

 

Scenariul verde, impus chiar de guvernanți, le-a tras preșul de sub picioare

 

Toată țara noastră este „verde” din punct de vedere epidemiologic de o lună de zile. Până în vara anului 2021, restricțiile se ridicau în fucție de cifrele înregistrate la nivel național sau local, la nivel județean. Ei bine, de patru săptămâni în scenariul verde, guvernul singurei țari din Europa aflată în această situație menține în continuare restricțiile, condiționarea accesului în diverse spații doar cu certificatul verde și obligativitatea purtării măștii în zonele închise. Acest lucru subliniază din nou faptul că niște restricții odată acceptate de populație, cu greu mai pot fi date înapoi, mai ales dacă nu există presiuni sociale, proteste de stradă.

Mai mult, deși Guvernul nu a oferit relaxări cât timp țara noastră a avut cele mai mici cifre COVID-19 din Europa, deci a fost și este în scenariul verde, oficialii statului român au anunțat că intenționează să impună noi restricții în momentul în care cifrele epidemiologice vor crește. De asemenea, ministrul Sănătății Alexandru Rafila, de la PSD, a precizat că vrea introducerea certificatului verde, un nou instrument de șantaj a populației și modificarea metodologiei pentru stabilirea scenariilor, deci scăderea pragurilor pentru încadrarea mult mai rapidă în scenariul galben și roșu, ce presupun introducerea de noi restricții.

Alexandru Rafila este reprezentantul României la OMS (Organizația Mondială a Sănătății), finanțată în mare parte de Guvernul SUA și miliardari filantropi americani, cei care au și stabilit coordonatele în privința gestionării crizei COVID în zonele sale de influență – NATO. Vaccinarea, în special cea cu serurile americane, a fost promovată drept „singura soluție”, în timp ce medicamentele dovedite a fi eficiente, respectiv medicii care au salvat mii de vieți prin intermediul unor astfel de metode au fost cenzurați.

Totul, în timp ce politicienii au dat năvală pentru achiziționarea de medicamente antivirale „pe sub mână”, aspecte dezvăluite de către Marcel Ciolacu, George Simion și Gigi Becali.

 

România are cea mai mare imunitate naturală din Europa

 

În timp ce România este în scenariul verde, toată Europa, statele cu cele mai mari rate de vaccinare, de peste 70-80% înregistrează recorduri de infectări și de decese. Serurile nu fac față, iar pandemia declarată de OMS pare că va mai dura, deși țintele de pentru imunizarea colectivă prin vaccinare stabilite la începutul crizei COVID au fost atinse.

Între timp, în țara noastră, doar 40% din populație figurează vaccinată – în mare parte în urma șantajului guvernamental (n.r. – condiționarea accesului la locul de muncă, în spații comerciale, săli de sport, unități de cazare etc.) și unde vaccinarea la chiuvetă este în floare. Astfel, potrivit celui mai recent studiu realizat de Școala de Igienă și Boli Tropicale din Londra, citat de cotidianul The Times, România are cel mai mare procent al populației imunizată natural, adică aproximativ 70%.

Potrivit informațiilor comunicate de medici și de decidenții politici încă de la începutul crizei, 70% este suficient cât pandemia să nu mai reprezinte o mare amenințare, iar vechile activități să fie reluate, în mod firesc. Între timp, șefii companiilor de farmaceutice, în parteneriat cu decidenții politici din SUA și de la nivelul UE au cerut chiar vaccinare obligatorie și administrarea serurilor la peste 95% din populația țărilor de pe mapamond.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top