Now Reading
TIFF 2020: Când va avea loc Transilvania International Film Festival

TIFF 2020: Când va avea loc Transilvania International Film Festival

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), cea de-a 19-a ediție, va fi organizată în perioada 31 iulie – 9 august 2020. Amânat din cauza măsurilor de restricție impuse de guvern în această primăvară, evenimentul promite pentru vară multe proiecții în aer liber și atmosferă de vacanță. 

TIFF se va desfășura la Cluj-Napoca, în Piața Unirii, Iulius Mall Open Air, Arkhai Sculpture Park de la Vlaha, Castelul Banffy de la Bonțida, curtea Institutului Francez, precum și alte spații, care vor fi anunțate în curând. Toate proiecțiile anunțate vor avea loc în aer liber. Proiecțiile pentru interior vor fi anunțate în funcție de mesajele oficiale de la guvern.

Deschiderea oficială și gala de încheiere vor avea loc în Piața Unirii, din inima orașului Cluj-Napoca.

TIFF 2020: 10 zile de proiecții de film

„Am pornit la drum cu multe idei de programe noi, dar cum amploarea festivalului va fi afectată în acest an, pe unele dintre ele le vom păstra pentru ediția viitoare.

Promitem însă, ca de obicei, un concentrat eclectic de titluri noi și retrospective de arhivă, tradiționala secțiune tematică, filmele de Luna Plină, focusuri naționale și documentare excepționale, programe și evenimente speciale, plus o serioasă și mai mult decât binevenită doză de bună-dispoziție.

Chiar dacă #staysafe rămâne cuvântul de ordine, filmele care își iau riscuri au în continuare locul lor privilegiat în festival”, promite Mihai Chirilov, directorul artistic al TIFF.

Biletele sau abonamentele pentru TIFF 2020 pot fi procurate de pe site-ul oficial, aici.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top