Now Reading
Theodor Paleologu, KO pentru Iohannis și Dăncilă! Declarații spumoase: „Nu e deloc sănătos acest lucru”

Theodor Paleologu, KO pentru Iohannis și Dăncilă! Declarații spumoase: „Nu e deloc sănătos acest lucru”

Theodor Paleologu, candidat la alegerile prezidențiale din 2019

La fel ca Mircea Diaconu, Theodor Paleologu a fost unul dintre candidații la alegerile prezidențiale cu cea mai mare deschidere la dialog și dezbateri. Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, cei mai stângaci prezidențiabili din punct de vedere al discursului public, au fost ironizați din nou la pachet de către candidatul din partea PMP.

Theodor Paleologu nu-i dă șanse fostului premier la alegerile din acest an. În opinia sa, Dăncilă este un personaj politic „terminat”.

„Veronica Dăncilă este terminată. După alegerile prezidențiale, nu va mai fi președintele PSD. Dacă intră în turul 2, va fi făcută praf. Va fi un vot negativ. Așa cum e domnul Iohannis, se va vota împotriva doamnei Dăncilă. Dăncilă va avea un scor sub 30%. Nu e deloc sănătos acest lucru, un președinte ales cu 60-70% nu e legitim cu adevărat dacă este ales doar pe vot negativ. Domnul Iohannis mizează exlusiv pe votul engativ anti-PSD”, a declarat Theodor Paleologu vineri seara, la RTV.

Theodor Paleologu: „E timpul să-i spunem ‘pas’ lui Iohannis”

Totodată, Theodor Paleologu este unul dintre cei care subliniază lipsa de realizări a lui Iohannis în cei 5 ani de mandat, însă o face într-o manieră ironică.

”Cartea dânsului ‘Pas cu pas’ este ‘Tot pe loc, pe loc, pe loc’. În 2014 a fost ‘Pas cu pas’, în 2015 a publicat ‘Primul pas’ și apoi, în 2015, 2016, ‘tot pe loc, pe loc, pe loc’, iar în 2019 e timpul să îi spunem ‘pas'”, a punctat Paleologu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top