Now Reading
Revin greii! Al Pacino și Robert de Niro, „duet” de senzație în „The Irishman” [TRAILER]

Revin greii! Al Pacino și Robert de Niro, „duet” de senzație în „The Irishman” [TRAILER]

Al Pacino și Robert De Niro, protagoniști în "The Irishman"

Al Pacino și Robert De Niro fac din nou echipă pe marile ecrane. De data aceasta este vorba despre „The Irishman”, un film cu o distribuție de top, produs de Netflix.

The Irishman îl are în prim-plan pe Frank Sheeran, un ucigaș al Mafiei, interpretat de către Robert De Niro, care pe finalul vieții, povestește implicarea sa în moartea bunului său prieten Jimmy Joffa (Al Pacino), lider de sindicat dispărut 1975. Celor doi monștri sacri ai cinematografiei li se alătură și inconfundabilul Joe Pesci, respectiv Harvey Keitel, iar regia este semnată de uriașul Martin Scorsese.

Producția este o dramă și va avea o durată de 3 ore și 29 de minute. Premiera „The Irishman” este stabilită pe data de 27 noiembrie, pe Netflix.

Robert De Niro și Al Pacino, întineriți printr-o tehnologie revoluționară

„The Irishman” beneficiază de o tehnologie care promite să revoluționeze industria cinematografică. Inovația se numește „motion capture” și presupune o modificare facială extrem de reușită a actorilor. Astfel, spectatorii îi vor vedea pe Pacino și De Niro cu mult întineriți (la 20, 30, 40, 60 de ani) și chiar un pic mai vârstă, la 80 de ani.

Frank (De Niro) este prezentat din tinerețe, când la 20 de ani era pe trimis să lupte în cel de-Al Doilea Război Mondial și continuă cu evenimentele din viața sa, petrecute după război.

„Heat” (1995), „Righteous Kill” (2008) și „The Godfather II” (1974) sunt alte producții în care Al Pacino și Robert De Niro au colaborat.

The Irishman [Trailer]

View Comments (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top