Now Reading
Tataee (BUG Mafia) a recunoscut: „Sunt pesedist”. Pentru cine „a trădat-o” pe Viorica Dăncilă [VIDEO]

Tataee (BUG Mafia) a recunoscut: „Sunt pesedist”. Pentru cine „a trădat-o” pe Viorica Dăncilă [VIDEO]

Tataee BUG Mafia

PSD are cel puțin un susținător din industria muzicală românească. Tataee de la BUG Mafia, pe numele său real Vlad Irimia, s-a declarat un socialist convins și a dezvăluit că de-a lungul timpului a pus ștampila pe partidul condus din ’90 până în prezent de figuri precum: Ion Iliescu, Adrian Năstase, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. 

Susținerea pentru Partidul Social Democrat vine din lumea artistică, poate din partea unui cântăreț la care te așteptai cel mai puțin că ar alege varianta „de stânga”. Invitat la podcastul lui Micutzu, solistul trupei BUG Mafia crede cu tărie în ideologie și a împărtășit opțiunile sale politice fără menajamente.

„Cu PSD-ul ne-a mers mai bine, scuze! (…) Când nu a mai existat cearta aia proastă, ăștia au avut o direcție cumva, când era Năstase, iar Ponta era șeful Corpului de Control, în 2000-2004. Aia a fost o perioadă bună, pentru că nu s-au schimbat taxele timp de 4 ani. Toată lumea  a putut să-și facă planuri de business pentru 4 ani. După ce au venit Băsescu și Tăriceanu și a început tot tămbălăul ăla, s-a dus în căcat. Se schimbau treburi serioase, nu mici. Te uiți pe graficele de la UE”, a declarat Tataee la M.C.N. podcast.

Tataee, fan PSD, dar nu și Viorica Dăncilă

Deși este fan PSD, Tataee a mărturisit că nu a putut totuși să pună ștampila pe Viorica Dăncilă. Astfel, a decis să-i ofere o șansă tânărului lider al USR.

„În primul tur l-a votat pe Barna, deși sunt pesedist. Sunt socialist, dar votez cu PSD-ul. Stai liniștit, că nu pierd fanii. Și dacă-i pierd, să fie sănătoși! Înseamnă că nu erau fani”, a declarat Tataee.

Tataee: „Ponta e băiat foarte mișto”

Aspru critic al figurilor care s-au perindat la putere de-a lungul timpului, Tataee a mărturisit că a cunoscut personal mai mulți politicieni români. Printre aceștia, fostul premier și candidat la prezidențiale, actual lider al PRO România, Victor Ponta, care i-a lăsat o impresie bună rapperului.

„Sunt socialist, nu comunist (…) Cu Ponta m-am cunoscut. Ponta e băiat foarte mișto. Am recunoscut public că mi-a plăcut de el. Da (n.r. – l-am și votat), tot timpul”, a mărturisit Tataee în emisiunea comediantului Micutzu.

Tataee, fan PSD [VIDEO]

BUG Mafia pregătește „produse de export”

În vârstă de 43 de ani, Tataee (Vlad Irimia) de la BUG Mafia locuiește în Barcelona, împreună cu soția și cei trei copii. Nu plănuiește să se întoarcă în România definitiv, ci doar pentru spectacole. Alături de Uzzi și Caddy, Tataee a declarat că va continua să scoată noi piese, inclusiv în limba engleză, pentru piața din străinătate. Celebra trupă hip-hop s-a lansat oficial în anul 1993.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top