Now Reading
Talismanul lui Adrian Petre. Iubita fotbalistului de la FCSB, model internațional [GALERIE FOTO]

Talismanul lui Adrian Petre. Iubita fotbalistului de la FCSB, model internațional [GALERIE FOTO]

Adrian Petre este unul dintre tinerii fotbaliști români de perspectivă. La naționala de tineret a făcut o figură frumoasă, iar evoluțiile de la FCSB l-ar pute propulsa în echipa de seniori a României sau într-un campionat puternic din străinătate. Are toate motivele să o facă. Talentul și Bianca Tirsin sunt principalele sale atuuri.

Pentru un bărbat, femeia cu care se iubește are un rol extrem de important în ascensiunea sa în plan profesional. Bianca Tirsin este jumătatea lui Adrian Petre (22 de ani). La fel ca fotbalistul, tânăra este din Arad. Are 21 de ani, este model internațional, vlogger și adoră să călătorească și să citească.

Bianca Tirsin, model internațional

În calitate de model, Bianca Tirsin a reușit să urce pe podium la Miss International din Japonia. Iubita lui Adrian Petre s-a clasat pe locul al treilea la concursul desfășurat în 2018. De asemenea, a obținut locul al doilea la Miss Supranational 2017, găzduit în Polonia.

Bianca Tirsin este o frumusețe autentică, o prezență stilată și feminină.e

Bianca Tirsin [GALERIE FOTO]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tirsin este iubita lui Adrian Petre (22 de ani), fost internațional de tineret, fost jucător la UTA Arad, Esbjerg și FCSB. În […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top