Now Reading
Survivor România: Roxana Ghiță, desemnată favorita publicului din echipa Războinicilor. Pe cine a nominalizat pentru eliminare (GALERIE FOTO)

Survivor România: Roxana Ghiță, desemnată favorita publicului din echipa Războinicilor. Pe cine a nominalizat pentru eliminare (GALERIE FOTO)

Roxana Ghiță, concurentă la Survivor România

Roxana Ghiță este una dintre cele mai competitive, atrăgătoare și populare concurente de la Survivor România. Războinica a fost desemnată favorita publicului în cadrul primei etape de votare din actualul sezon.

Favoritul publicului, Roxana Ghiță, s-a bucurat de această calitate, dar pe de altă parte, a trebuit să și nominalizeze un coechipier pentru eliminare. Tânăra în vârstă de 22 de ani l-a ales pe controversatul Alin Sălăjean, cel poreclit Buturugă”.

În seara de duminică, 17 ianuarie, dintre cei 4 nominalizați, Sorin și Alin de la Războinici, respectiv Amna și Alexandra Stan de la Faimoși, Amna a strâns cele mai puțin voturi din partea publicului și a părăsit competiția.

Din partea Faimoșilor, Jador a fost desemnat favoritul publicului. Acesta a nominalizat-o pentru eliminare pe Alexandra Stan.

Cine este Roxana Ghiță, de la Survivor România

 

este mare pasionată de sport. De-a lungul timpului a practicat tenis, rugby, înot, baschet, schi și kickboxing. De asemenea, a fost și campioană olimpică la matematică. În prezent, ea urmează cursuri de Sport de Performanță și Coaching în Anglia. A urmat și Facultatea de Arte Plastice 2 ani, însă a renunțat pentru a se dedica zonei wellness.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiența ‘Survivor România’ va fi o ‘detoxifiere’ a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”, se caracterizează Roxana Georgiana Ghiță.

Roxana Ghiță este și o mare pasionată de dans. Obișnuiește să combine fitness-ul cu dansul, momente pe care le împărtășește pe Instagram, iar în cadrul competiției de la Kanal D a predat chiar o lecție de twerk (VIDEO).

 

Roxana Ghiță, de la Survivor România 2021 (GALERIE FOTO)

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top