Now Reading
Surpriză! Cine se află, de fapt, în spatele Universității Craiova. Mihai Rotaru deține doar 10% acțiuni

Surpriză! Cine se află, de fapt, în spatele Universității Craiova. Mihai Rotaru deține doar 10% acțiuni

CS Universitatea Craiova este favorită să câștige titlul de campioană a Ligii 1, una dintre echipele cu cea mai frumoasă galerie și arenă din țară. Dar cine controlează, de fapt, clubul? Mihai Rotaru deține doar 10% din acțiuni. 

Investitorii de la Craiova sunt destul de puțin vizibili. Adrian Andrici este un nume care nu spune prea multe fanilor fotbalului. O prezență discretă în mass-media, Andrici este acționar majoritar la Craiova. Acesta deține 85% din acțiuni, iar Laviniu Beze 5%, informează B1.ro.

Cine sunt, de fapt, acționarii de la CS Universitatea Craiova

Mihai Rotaru (48 de ani), bucureștean la origine, gestionează businessuri în energie, imobiliare și agricultură. Adrian Andrici (45 de ani), originar din Suceava, este jucător la bursă, implicat în afaceri în industria producției de piese și accesorii auto. Laviniu Beze (46 de ani), din Drobeta Turnu-Severin, este președintele Asociației Investitorilor de pe Piața de Capital, specializat în zona de consultanță financiară.

În primii 4 ani, clubul înființat în anul 2013 a fost pe pierdere. 2017 a fost primul an în care Craiova a fost pe „plus”. Craiova a avut un profit net de 3,099 milioane de lei în urmă cu 3 ani, în 2018 de 7,174 milioane de lei, iar în 2019, de 5,995 milioane de lei.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top