Now Reading
Supriză de proporții: Cine ar putea fi noul Superman

Supriză de proporții: Cine ar putea fi noul Superman

Noul Superman ar putea fi negru. Michael B. Jordan, cunoscut pentru rolul din „Creed”, se află în vizorul producătorilor de la Hollywood. 

Superman este probabil cel mai cunoscut supererou din lume. Creat de DC Comics în anii ’30 ai secolului trecut, personajul este caracterizat prin forța uriașă pe care o are, capacitatea de a zbura și intoleranța sa față de „kriptonită”, substanța cu efect letal. De asemenea, celebrul personaj a fost dintotdeauna ilustrat drept un om solid, înalt, alb-caucazian, șablon care ar putea fi dat peste cap în anii următori.

Din Creed, în Superman

Portretul clasic al lui Superman are șanse mari să fie schimbat, în contextul „corectitudinii politice” din ce în ce mai des invocate și cel mai probabil, de dragul șocului vizual. Astfel, următorul Clark Kent ar putea fi un actor de culoare și slim fit. În acest sens, în locul lui Henry Cavill ar putea fi ales Michael B. Jordan, informează presa internațională.

Michael B Jordan
Michael B Jordan

Michael B. Jordan filmează pentru al treilea „Creed”

Filmul ar urma să fie produs după 2023, iar șansele ca Michael B. Jordan să accepte sunt în acest moment discutabile, având în vedere faptul că actorul are o agendă extrem de plină. În prezent, actorul american în vârstă de 32 de ani are în lucru 4 proiecte, printre care și a treia parte din „Creed”.

Fiul lui Apollo Creed și elev al lui Rocky Balboa nu este străin de filmele cu supereroi. În 2018 a jucat în „Black Panther”, lungmetraj cu 6 nominalizări la Premiile Oscar 2019, inclusiv la categoria „Cel mai bun film”.

Și Agentul 007 ar putea suferi transformări

Despre o schimbare radicală a unui celebru erou s-a adus în discuție și în urmă cu câțiva ani, inainte ca Daniel Craig să bată palma pentru un nou „Bond”. Pentru că britanicul va bifa în 2020 ultima apariție în cunoscuta serie, șansele ca viitorul „007” să fie negru sau chiar roșcat, stau în picioare.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top