Now Reading
Superbă și la 54 de ani. Elizabeth Hurtley, decolteu generos în costum de baie [GALERIE FOTO]

Superbă și la 54 de ani. Elizabeth Hurtley, decolteu generos în costum de baie [GALERIE FOTO]

Se poate să fii o femeie foarte atrăgătoare și la 54 de ani, iar Elizabeth Hurtley o dovedește din plin. 

Alături de Jennifer Lopez și Salma Hayek, Elizabeth Hurtley se aliniază în rândul femeilor trecute de prima tinerețe, care au rămas la fel de apetisante. Actrița o dovedește mereu în social media, unde publică în mod constant fotografii provocatoare.

Imaginile în costum de baie sunt „specialitatea casei” pentru Elizabeth Hurtley. Zilele trecute a postat din nou o serie de cadre trase ]n costumele Elizabeth Hurtley Beach. Celebra actriță deține brandul și tot ea este și designerul, respectiv modelul principal.

Astfel, actrița și-a pus în valoare minunatele forme naturale, în cadrul unei ședințe foto realizate în Maldive. Fotografiile și videourile au avut puternic impact pe Instagram, reacțiile pozitive ale fanilor confirmând din plin acest lucru.

Elizabeth Hurtley
Elizabeth Hurtley

Elizabeth Hurtley [VIDEO]

 

View this post on Instagram

 

Morning exercise Maldives style 😘 @elizabethhurleybeach @chevalblancrandheli

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Elizabeth Hurtley, o fire pudică

Deși forma fizică îi permite, Elizabeth Hurtley a mărturisit că vârsta nu-i mai permite să se afișeze în bikini pe plaje publice.

„Îmi place să mă acopăr de obicei. În mod clar nu aș mai apărea pe o plajă publică făcând paradă în bikini. Sunt prea bătrână. Dar în privat, singur că da”, a declarat actrița pentru My Wardrobe Malfunction.

Cine este Elizabeth Hurtley

Elizabeth Hurtley este o actriță născută în Marea Britanie, populară la Hollywood. Printre cele mai importante filme din CV-ul său se numără „Bedazzled” (2000), în care a jucat dolul Diavoliței și „Austin Powers” (1997), „Austin Powers 2″ (1999) și serialul „The Royals” (2015), în rol de regină.

Elizabeth Hurtley [GALERIE FOTO]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top