Now Reading
Suma cerută de Lora pentru a poza goală într-o revistă pentru bărbați [GALERIE FOTO]

Suma cerută de Lora pentru a poza goală într-o revistă pentru bărbați [GALERIE FOTO]

Lora este una dintre cântărețe din România populare atât pentru vocea sa, dar și pentru aspectul fizic. De cel din urmă atu au încercat să profite la maximum cei de la Playboy, care i-au lansat cântăreței invitația de a poza nud. 

Lora a refuzat oferta celor de la Playboy. Suma cerută de cântăreața a fost mult peste posibilitățile revistei fondate de către Hugh Hefner, ediția românească.

„Am fost de două ori copertă FHM. Mi-a plăcut genul ăla de senzualitate pe care-l promovează. Mi s-a propus şi din partea celor de la Playboy. Cântam într-un piano bar şi mie îmi place să mă joc cu sezualitatea şi talentele artistice. Îmi plac contrastele. Eram în piano bar şi eram mai sexoasă aşa, ruj roşu, rochie neagră mulată… M-am aşezat picior peste picior peste un scaun, mi s-a dat microfonul şi am cântat ‘Sam Brown – Stop’. Mereu caut privirile alea… Uau! Am cerut un milion de dolari şi n-aveau bani atunci”, a povestit Lora la Pro FM.

Lora, debut cu Wassabi

În vârstă de 37 de ani, Lora și-a început cariera solo după ce s-a făcut cunoscută prin intermediul formației Wassabi. În perioada 2012-2014 a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea. Laura Petrescu este numele real al cântăreței.

Peste un milion de urmăritori are Lora (@loraiofficial) pe Instagram.

Lora [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top