Now Reading
Suflu nou la Ministerul Sănătății. Ioana Bianca Truchină, consilierul lui Nelu Tătaru [GALERIE FOTO]

Suflu nou la Ministerul Sănătății. Ioana Bianca Truchină, consilierul lui Nelu Tătaru [GALERIE FOTO]

Ioana Bianca Truchina, consilier la Ministerul Sănătății

Ioana Bianca Truchină face parte din noul suflu al Guvernului României. Tânăra în vârstă de 26 de ani este consilier personal al lui Nelu Tătaru la Ministerul Sănătății.

Ioana Bianca Truchină s-a alăturat în calitate de consilier la Ministerul Sănătății la sfârșitul lunii ianuarie, pe vremea când Nelu Tătaru era consilier de stat. După ce Nelu Tătaru i-a luat locul lui Victor Costache la conducerea instituției, Bianca Truchină și-a păstrat postul, informează Newsweek.ro.

Ioana Bianca Truchină, absolventa Facultății de Drept din București

Ioana Bianca Truchină este consilier juridic la Ministerul Sănătății, în cadrul cabinetului de ministru, condus de către penelistul Nelu Tătaru. Consilierul de la Minsiterul Sănătății s-a născut în Huși (Vaslui), dar a absolvit Facutatea de Drept din cadrul Universității din București în 2017, iar în 2018, un Master în Dreptul Muncii, la aceeași facultate.

Tânăra mai are în CV o experiență de consilier personal a unui deputat, în 2018. În declarația de avere din 2020 a trecut suma de 31.776 lei, primită în această calitate.

Ioana Bianca Truchină, consilierul lui Nelu Tătaru [GALERIE FOTO]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top