Now Reading
Succes de răsunet pentru Florin Ristei. S-a cuplat cu superba Naomi Hedman, de la X Factor România [GALERIE FOTO]

Succes de răsunet pentru Florin Ristei. S-a cuplat cu superba Naomi Hedman, de la X Factor România [GALERIE FOTO]

Naomi Hedman (29 de ani), cântăreața britanică sosită la X Factor România, ediția 2020, este noua iubită a lui Florin Ristei, jurat al show-ului de televiziune.

În ultimele zile, cei doi au distribuit mai multe fotografii împreună, din momente destul de apropiate. Cântărețul a urcat chiar o imagine cu Naomi dezbrăcată – cel puțin de la jumătate în sus. 🙂

Cine este Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei

Naomi Hedman este model, cântăreață, apropiată de Nicki Minaj și fostă participantă la reality show-ul „Ex on the beach” Marea Britanie, un fel de „Insula Iubirii”.

La audițiile X Factor, Naomi a impresionat juriul cu aspectul fizic.

„Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… Cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică”, a spus Ștefan Bănică Jr.

În ceea ce privește calitățile vocale, părerile au fost împărțite.

„Naomi, cred că dacă ai fi ales un alt cântec, unul potrivit pentru vocea ta, interpretarea ta ar fi fost mai bună. Ai carismă, sex-appeal, frumusețe și cred că meriți un loc în această competiție”, a declarat Loredana Groza.

Naomi Hedman [GALERIE FOTO]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Florin Ristei s-au cunoscut la X Factor România. După ce au cântat împreună, cei doi artiști s-au apropiat și mai mult în spatele camerelor. În social media sunt foarte extrovertiți, unde încarcă în mod constant […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top