Now Reading
Sub Zero [Below Zero/Bojacero] (2021) – REVIEW FILM

Sub Zero [Below Zero/Bojacero] (2021) – REVIEW FILM

„Sub Zero” a apărut de curând pe Netflix, un film de acțiune spaniol, cu polițiști și deținuți. O dubă care transportă deținuți este atacată, iar singurul polițist care rămâne în viață trebuie să se lupte cu atacatorii, cu pușcăriașii și cu condițiile meteo neprielnice.

Este vorba despre o poveste de răzbunare, cu multă tensiune și răsturnări de situație. De asemenea, filmul pune în vedere abordarea etică versus cea legală, de la început până la final, un amănunt util pentru cei interesați de aspectele psihologice. „Sub Zero” este un film violent, dar fără a depăși ceea ce numesc unii „limitele decenței”. Nu exagerează cu efectele și artificiile tip SF, ceea ce-l face credibil și introduce și mai bine privitorul în poveste. Același rol îl au și luminile și coloana sonoră, un alt plus important al lungmetrajului.

 

„Sub Zero”, alert și imprevizibil

 

Tempoul desfășurării evenimentelor este excelent abordat pentru un film de o oră și 40 de minute, deci reușește să te țină contectat la acțiune.

Dacă din punct de vedere al efectelor SF și al abilităților omenești ale polițiștilor filmul oferă credibilitate, același lucru nu se poate spune despre câteva mici amănunte pe care le vei descoperi singur, prezente în intrigă și către punctul culminant. Nu le voi menționa, pentru a nu-ți oferi spoilere.

În rest, actorii și-au făcut treaba onorabil. Printre ei este și un român, care interpretează rolul clasic al unui smardoi proxenet, care rostește chiar câteva replici în limba de acasă.

„Sub Zero” mi-a depășit așteptările, mi s-a părut un film cel puțin agreabil pentru weekend.

Calificativul pentru „Sub Zero” („Below Zero”/„Bajocero”): 7/10

 

Sub Zero (Below Zero/Bajocero) TRAILER

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top