Now Reading
Ștefania Costache (Lolrelai), fostă concurentă la iUmor, își acuză medicul de viol: „M-a dus acasă la el…” (GALERIE FOTO)

Ștefania Costache (Lolrelai), fostă concurentă la iUmor, își acuză medicul de viol: „M-a dus acasă la el…” (GALERIE FOTO)

Ștefania Costache, cunoscută în online și sub pseudonimul „Lolrelai”, își acuză medicul stomatolog că a violat-o.

Fosta concurentă de la iUmor și Chefi la Cuțite a declarat că în această lună se împlinește un an de zile de când a depus plângere la poliție, împotriva medicului stomatolog. Potrivit declarațiilor Ștefaniei, medicul ar fi sedat-o pe tânără în tmp ce se afla pe scaunul cabinetului, după care a luat-o acasă ar fi violat-o.

 

Cum ar fi fost violată Lolrelai, de medicul stomatolog

 

Toată întâmplarea a fost povestită de Lolrelai în vlogul său, pe Youtube.

„Nu pot spune cu certitudine ce substanță mi-a administrat, pentru că, deși s-a împlinit un an, nu am primit rezultatele de la INML încă. Și, în urma administrării substanței, m-a dus la dânsul acasă vreme de vreo patru ore.

Nu am nici cea mai mică amintire din acea seară, în afară de ce mi-a povestit fosta mea colegă de apartament și câteva flashuri din cabinet și un singur flash din spatele cabinetului, nu știu nimic. Cu toate astea, m-am ales cu un dosar, care are 98 de pagini mai exact… Dosar care m-a ajutat, măcar din punctul ăsta de vedere, să îmi pun cât de cât cap la cap întâmplările. Sunt camere video care au surprins momentul în care intram cu dânsul în scara lui de bloc, în care eram total confuză, dezechilibrată și dezorientată, după cum scriu anchetatorii.

 

Lolrelai (Ștefania Costache): „Insista să înghit”

 

Mi-a dat, din punctul meu de vedere, cam multă lidocaină. Am înțeles, ulterior, de la doamnele de la INML că această substanță acoperă presupusa substanță pe care mi-a administrat-o, așa-numitul drog al violului. Ulterior, mi-a aplicat un gel care avea un gust de oțet și care, mi-a spus, să îl țin în gură fără să clătesc două minute și pe care mi-a spus să îl înghit.

(…) El insista să îl înghit. (…) De acolo, lucrurile devin neclare, îmi amintesc când m-am ridicat de pe scaun că eram extrem de amețită, m-am sprijinit de biroul de lângă. (…) Am zis că nu e OK, că nu mai pot să focusez imaginea, m-am speriat. Am ieșit din cabinet, nu știu mai departe. (…) Se pare că dânsul, m-a suit în mașina dumnealui, m-a dus la el acasă, de la ora 7 seara până pe la 1 noaptea, m-a dus tot el înapoi.

Am depus plângerea, am stat opt ore… S-a pierdut foarte mult timp, această substanță, dacă este cea bănuită de mine, cât și de cei de la INML, iese din sânge în maximum 24 de ore… Am ajuns la INML la 12 noaptea, dacă substanța a fost administrată cu o zi înainte, la ora 18:00, există posibilitatea să nu fie găsită. (…) Eu nu eram eu, eram docilă când dădeam declarații. Eram așa cum sunt victimele de obicei…”, a declarat Ștefania Costache.

 

Ștefania Costache, Lolrelai (GALERIE FOTO)

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top