Now Reading
Ștefan Mandachi a îngropat primul metru de autostradă din Moldova: „Să nu uităm cel mai mare vinovat dintre toți!”

Ștefan Mandachi a îngropat primul metru de autostradă din Moldova: „Să nu uităm cel mai mare vinovat dintre toți!”

Ștefan Mandachi, creatorul campaniei #ȘîEu, lansată în 2019, a îngropat primul metru de autostradă din Moldova. Antreprenorul din Suceava a pus cruce proiectului și la propriu, și la figurat.

Omul de afaceri a comunicat motivul prin intermediul unui mesaj tăios publicat pe pagina sa de Facebook. Mandachi a transformat ciotul de autostradă în „Muzeul Primului Metru de Autostradă”, prilej cu care și-a exprimat dezamăgirea față de clasa politică din ultimii 31 de ani și totodată, față de cetățenii României, care au stat pasivi în toată această perioadă.

„(…) Poate că sunt diferențe între conducătorii patriei în alte domenii, dar din punct de vedere al realizării de autostrăzi în Moldova NICIUNUL NU ESTE MAI BREAZ DECÂT ALTUL, TOȚI SUNT ZERO BARAT! Nu-i mai breaz Orban decât Văcăroiu, Câțu decât Dăncilă, Isărescu decât Grindeanu, sau Tudose decât Ciorbea.

 

Ștefan Mandachi: „Noi, poporul român, cei mai vinovați”

 

Totuși, să nu uităm pe cel mai mare vinovat dintre toți, NOI, POPORUL ROMÂN. E de bun simț să ne mulțumim și NOUĂ, CELOR CARE I-AM VOTAT ȘI ALES pe cei enumerați mai sus. Și nouă ni se datorează toate catastrofele de pe șosele, pentru că am stat indiferenți pe margine (…)”, a notat Ștefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.

Mesajul intergral al lui Ștefan Mandachi poate fi citit aici.

Povestea din spatele campaniei „Un Metru de Autostradă” poate fi citită aici.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top