Now Reading
SOV: „Dolarul va pierde din ce în ce mai mult teren, iar Rusia și China se vor ridica”. Monedele virtuale, marea oportunitate

SOV: „Dolarul va pierde din ce în ce mai mult teren, iar Rusia și China se vor ridica”. Monedele virtuale, marea oportunitate

Sorin Ovidiu Vîntu

Sorin Ovidiu Vîntu se așteaptă la o perioadă cumplită din punct de vedere economic pentru Europa și în special, pentru România, după ce SUA, împreună cu liderii forurilor UE au decis impunerea de sancțiuni economice împotriva Rusiei, pe fondul războiului din Ucraina.

În opinia milionarului român, războiul din Ucraina este abia la început.

„Ceea ce se întâmplă astăzi e o propagandă americană deșănțată, o grămadă de imbecili apar pe post și-i pună-n cur pe americani. Gratis, culmea! Se gândesc că poate-i remarcă cineva de la Ambasadă Americană și le dă câte un ciolan, acesta este motivul. Dacă de mâine Rusia are influență în România vezi că tot corul ăsta de saltimbanci pupător de cur la americani vor începe să-i pupe-n cur pe ruși.

Generație, vizavi de războiul din Ucraina, cred că războiul acesta va mai dura. Putin, probabil că și-a schimbat tactica. Are nevoie ca acest război să dureze, pentru a se banaliza. La fel ca Afganistan. Cine mai vorbea despre Afganistan, în ciuda atrocităților comise de ‘lumea civilizată’ acolo”, a declarat SOV, în vlogul său.

Pericolul real pentru România nu reprezintă războiul în sine, ci consecințele economice, a avertizat SOV.

„Scumpirile vor galopa. Totul se va scumpi și va dura în această perioadă. pregătește-te pentru o avalanșă de nenorociri din punct de vedere economic!

Acest război va schimba fața întregii lumi. Dolarul va pierde din ce în ce mai mult teren. Peste 80% din tranzacțiile mondiale au loc în dolari. Asta este puterea reală a americanilor. Ei au blocat banii rușilor, nu aveau niciun drept. Au dat dispoziție să le confiște bunurile rușilor. Îi fut, pur și simplu, e tâlhărie”, a opinat SOV.

Cunoscutul afacerist susține că investițiile în criptomonede vor reprezenta niște oportunități și mai mari, pe viitor. Totodată, a avertizat că după încheierea războiului din Ucraina, Rusia și China se vor ridica puternic, din punct de vedere economic.

„Monedele virtuale vor începe să ocupe un spațiu din ce în ce mai mare. Vor fi preferate aceste monede, în detrimentul dolarului. Chinezii vin tare din urmă, vor impune ca alternativă yuanul, 100%. Când dolarul, America își va pierde puterea, se va ridica fără discuție China și Rusia. Rusia va câștiga enorm în urma acestui război. Toate aceste pierderi vor fi compensate de reconstrucția Ucrainei. Rușii vor câștiga, fără nicio discuție”, a transmis SOV.

 

Opinia lui SOV despre Volodimir Zelenski

 

În ceea ce privește poziția lui Volodimir Zelenski, SOV crede că fostula ctor este doar „o paiață”.

„Zelenski vrea să arunce întreaga planetă în aer, cerând cu disperare intervenția NATO. Dobitocul ăla vrea să arunce toată planeta în haos pentru a-și acoperi toate porcăriile pe care le-a făcut pupându-i în cur pe americani și acceptând orice. O paiață. Faptul că-l calific astfel pe Zelenski nu înseamă că sunt pro-Putin”, a declarat afaceristul.

Legat de vizita vicepreședintelui SUA în țara noastră, SOV crede că prin acest eveniment s-au pus bazele unui nou parteneriat, pentru foarte mulți bani.

„Kamala Harris a venit cu factura la energie. România va cumpăra gaz lichefiat din SUA. Nu va mai fi sub dominația Rusiei din acest punct de vedere, ci al Americii. Americanii, de capul lor, neavând o contrapondere sunt un pericol colosal pentru toate statele planetei acum, de aici și sentimentul de ură, anti-american care a cuprins aproape toată lumea. Din cauza sancțiunilor pe care le-au impus cretinii ăștia, cine are de suferit? Toată Europa! O vom duce cumplit de greu. Dar o să trecem”, a transmis afaceristul.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top