Now Reading
Sosia lui Jennifer Lopez trage tare de fiare [GALERIE FOTO]

Sosia lui Jennifer Lopez trage tare de fiare [GALERIE FOTO]

Jennifer Lopez / Foto: @jlo (Instagram)

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate femei din lume. Este cântăreață, actriță, are faimă și arată într-un mare fel, la 50 de ani. Artista americancă are și o sosie, Janice Garay.

Janice Garay, cunoscută în social media drept „Jay din Houston”, are o structură facială asemănătoare cu Jennifer Lopez. De asemenea, și stylingul aduce foarte mult cu cel al lui JLo.  În schimb, din punct de vedere al trupului sunt diferențe mai mari. Deși cântăreața are un stil de viață activ, Janice este mai musculoasă.

Sosia lui Jennifer Lopez e culturistă

„Jay din Houston” trage tare de fiare. Este fitness model și culturistă profesionistă. Janice este originară din Texas, iar la vârsta de 6 ani s-a mutat în Houston. Ea are o fiică în vârstă de 6 ani.

„Ca mamă, cred că este important să vorbești cu copiii tăi despre exerciții fizice, deoarece este un obicei pe care vrei să-l formeze din timp”, a notat Jay într-o postare pe Instagram.

  • Peste 240.000 de urmăritori are pe Instagram Janice Garay.

Janice Garay, sosia lui Jennifer Lopez [GALERIE FOTO]

Foto: @JayFromHouston

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top