Now Reading
Sorin Ovidiu Vîntu se pregătește pentru alegerile din 2024. Planul omului de afaceri, dezvăluit [VIDEO]

Sorin Ovidiu Vîntu se pregătește pentru alegerile din 2024. Planul omului de afaceri, dezvăluit [VIDEO]

Sorin Ovidiu Vîntu este gata să lanseze un proiect ambițios, care va forma viitorii lideri politici și oameni de business ai României. Omul de afaceri îi va forma pe aceștia în cadrul unui club, care va găzdui cursuri formate din 12 module. Obiectivul principal: o guvernare la nivel central și local din oameni noi și competenți. 

Sorin Ovidiu Vîntu promite un club care îmbina domeniul business cu cel administrativ. În 2024, reprezentanții noului club vor avea drept obiectiv preluarea puterii în 2024 și „ștergerea de pe hartă” a formațiunilor care s-au perindat la putere până acum.

Generație, am decis pe data de 14 septembrie anul curent, să lansez clubul de business și politică SOV. Acest club își propune să școlarizeze în business și politică o masă uriașă de oameni, care urmează să-și aleagă elitele, iar dintre aceste elite, să se aleagă viitorii conducători ai României, începând cu nivelul local și terminând cu cel central; oameni școlarizați de români, pentru români.

Această școală va avea 13 module. Vă spun doar câteva dintre ele: logică, psihologie, sociologie, charismă… Da, chiar un tip antipatic poate ajunge să aibă charismă… Și multe altele, detalii vă voi da în următorul material de pe blog, săptămâna viitoare.

Clubul SOV, mai mult decât o școală de business și administrație

Acest club va finanța cele mai importante idei de afaceri, cu sume cuprinse între 300.000 de euro și 1.000.0000 de euro. La fel, pentru cei care își doresc și pot, după ce au absolvit aceste cursuri, acest club va pune la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru a finanța partide politice, iar în 2024 să preia puterea în România și să șteargă total de pe hartă actualele partide politice, care nu sunt capabile să ne conducă. Uitați în ce hal ne-au adus… Clubul acesta va sta în spatele fiecărui membru, pe tot parcursul vieții sale, asigurându-i bani când nu are de o înmormântare, de o nuntă sau de-un botez, consultanță și asistență juridică în drept civil, comercial, penal, gratis (…) Acest club va fi cel mai bun prieten al tău care te va însoți pe tot parcursul vieții.

Sper să putem reconstrui cu ajutorul acestui club elitele politice și de business ale României. Nu se poate face business fără să știi politică. Nu se poate face politică internă fără să știi business. Cele două merg mână în mână, în toată lumea. Prostia aia, că nu are ce căuta omul de business în politică a fost demontată după ce a enunțat-o gunoiul ăla de Băsescu, de alegerea lui Trump de președinte al Americii„, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, duminică seara.

Sorin Ovidiu Vîntu [VIDEO]

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top