Now Reading
Sorin Ovidiu Vîntu (SOV): „Sfătuiesc întreaga clasă politică să înceapă procedurile de suspendare și de demitere a președintelui Klaus Iohannis” (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vîntu (SOV): „Sfătuiesc întreaga clasă politică să înceapă procedurile de suspendare și de demitere a președintelui Klaus Iohannis” (VIDEO)

În contextul gestionării dezastruoase a crizei COVID-19, din ce în ce mai multe voci solicită în spațiul public suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Printre aceștia, Sorin Ovidiu Vîntu (SOV).

Omul de afaceri l-a portretizat pe Klaus Iohannis prin intermediul unui video postat pe pagina de Facebook și totodată, a transmis un mesaj ferm de mobilizare clasei politice.

„Din nefericire, toată situația care există la noi în țară i se datorează aproape în exclusivitate domnului președinte Klaus Werner Iohannis. Cred că nu ești nebun generație, să crezi că PNL-ul sau Orban conduce România, nu. Totul este condus după mintea acelui profesoraș de fizică din Sibiu. O minte mică, un om mic, căruia i se văd cele două lese, vizibile pentru toată lumea: una ținută de germani, una ținută de americani. El zboară așa, în toate părțile.

Omul ăsta nu e în stare de nimic. De aceea, sfătuiesc întreaga clasă politică să înceapă procedurile de suspendare a președintelui Iohannis și de demitere a lui. Președintele Iohannis trebuie pus în carantină. Dacă nu-l veți carantina, anul acesta, noi toți, vom deconta tâmpenia de a avea un președinte ca ăsta. Generație, îți doresc un an bun! Dar va trebui să lupți și tu ca să-l ai bun”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu.

 

Sorin Ovidiu Vîntu cere suspendarea lui Klaus Iohannis (VIDEO)

 

 

Partidul AUR a anunțat deja intenția de suspendare a lui Klaus Iohannis

 

AUR, cel mai activ partid de opoziție din Parlament și-a anunțat intenția de suspendare a lui Klaus Iohannis la scurt timp după alegeri.

„PSD face gafe enorme, nu taxează deloc derapajele anticonstituţionale ale preşedintelui (…) Dacă nu o să o facă PSD (n.r. – iniţierea suspendării preşedintelui Iohannis), o să o facem noi şi o să mergem în fiecare localitate din ţara asta, pentru că preşedintele actual a devenit, din păcate, actor politic”, a declarat George Simion, președintele AUR, în cadrul emisiunii „România 9″ de la postul TVR 1.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top