Now Reading
Sorin Ovidiu Vîntu, scenariu negru pentru România: „Ne ducem dracului!”

Sorin Ovidiu Vîntu, scenariu negru pentru România: „Ne ducem dracului!”

Sorin Ovidiu Vîntu

Sorin Ovidiu Vîntu trage semnalul de alarmă, în contextul epidemiei de coronavirus. Controversatul om de afaceri e de părere că alerta internațională va afecta puternic din punct de vedere economic și social România. 

SOV anunță un scenariu negru pentru România. Cursul va exploda, din mai multe motive, în special din cauza „isteriei coronavirus”.

Sorin Ovidiu Vîntu, scenariu negru pentru România

„Încă puțin și ne ducem dracului!

Generație, în maxim trei săptămâni, leul va sparge bariera psihologică de 5 lei pentru un euro. Dincolo de isteria generată în mod deliberat de coronavirus, apropierea sărbătorilor pascale va fi un factor decisiv pentru explozia cursului. Dată fiind criza economică mondială, amplificată din plin de isteria coronavirusului, este exclusă posibilitatea ca leul să-și revină. Faptul că producem puțin, nediversificat și prost, faptul că nu există niciun program economic coerent și pe termen lung, va scădea drastic puterea de cumpărare a cetățenilor, începând chiar cu acest an.

Dacă veți adăuga și criza politică de care se face răspunzătoare întreaga clasă politică, în frunte cu ineptul vostru președinte, nu va trece prea mult timp până la o explozie socială, explozie ale cărei urmări sunt imposibil de anticipat”, a notat Sorin Ovidiu Vîntu miercuri, pe pagina sa de Facebook.

SOV: „Povestea cu coronavirus, o manipulare uriașă”

De asemenea, Sorin Ovidiu Vîntu crede că isteria creată în jurul COVID – 19 este doar o exagerare, cu scopuri bine definite.

„P.S. Pe cât pariem?
P.P.S. Rămân la părerea că povestea cu celebrul virus este o manipulare uriașă la nivel mondial, cu scopul destabilizării R.P. Chineze și a Uniunii Europene. Evident că acest virus există, evident că produce și victime. Dar hai să numărăm câți oameni au murit pe planetă de foame de la declanșarea isteriei și câți au fost răpuși de virus? Puțină luciditate!”, a continuat Sorin Ovidiu Vîntu.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top