Now Reading
Sorin Ovidiu Vîntu: Motivele pentru care România trebuie să iasă din Uniunea Europeană

Sorin Ovidiu Vîntu: Motivele pentru care România trebuie să iasă din Uniunea Europeană

Sorin Ovidiu Vintu

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat din închisoare și comentează frecvent probleme legate de politica și societatea românească. În opinia sa, România ar trebui să iasă din Uniunea Europeană. 

SOV mizează pe ROexit, în contextul în care, Uniunea Europeană a făcut mai mult rău României decât bine, spune omul de afaceri.

„Uniunea Europeană este o construcție care n-are nicio legătură cu ideea fundamentală pornită de la vechii francmasoni. N-are legătură, a fost modalitatea prin care nemții au putut să-și anexeze întreaga Europă, fără să tragă un foc de pistol. Culmea, s-a ajuns în punctul în care ne-am rugat de nemți ‘Luați-ne și pe noi!’. Ce-am câștigat de la Uniunea Europeană? Ne-au ras toate bogățiile, alea pe care le-au putut rade, ne-au luat toată forța de muncă și nu ne-au dat nimic. Ne-au dat dictare. Inadmisibil! Cât de proști pot fi politicienii români încât să accepte lucrurile astea?!”, a declarat SOV în vlogul lui Ion Cristoiu.

SOV: România are nevoie de un nou sistem politic

În opinia lui Sorin Ovidiu Vîntu, România are nevoie de o nouă generație de politicieni și de un nou sistem politic.

„Trebuie crescută o generație nouă de politicieni, trebuie schimbat sistemul politic în România. Aberația cu așa-zisa democrație trebuie înlocuită de alt sistem politic, care să funcționeze. Partidele trebuie să vină cu proiecte atunci când vor să fie votate, proiecte pe care să le și respecte dacă vor câștiga alegerile. Oamenii trebuie educați pentru politică. Puterea fără responsabilitate este un dezastru. Nimeni dintre cei care au condus această țară nu și-au asumat și responsabilitatea actului puterii”, a precizat SOV pentru sursa citată.

Sorin Ovidiu Vântu a pus bazele unei școli de politică și business, pentru formarea unei generații care să câștige alegerile din 2024. Mai multe detalii, AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top